Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kokcu od srca ti zelim da zaigras u Realu,Barceloni,Bayernu,Liverpoolu..gdje god pozelis i da bude uspijesno
Oni će biti razočarani jer ti vjeruješ u Boga, u obitelj, u normalne vrijednosti? Ovaj svijet netko uporno želite pretvoriti u pakao, i sada koriste najveće 'medije' da pokušaju progurati nešto što nije normalno pod normalno..
pametan koga boli uvo sto ja volim sex sa dvije zene ? ksto tako i za ove fegete
Otkako se liberalna mafija upetljala u fudbal, svako iskazivanje svog mišljenja/ideologije predstavlja senzacionalnu vijest... (Zaha za BLM pokret, Idrissa Gueye za igranje u LGBT bojama a sad i Kokcu, standardni medijski linč na zapadu u najavi)
pa sto bi je i nosio ..koliko nepravde na svijetu ima , sad bi svi trebali brinuti samo o nekom lgtb pokretu
tako I treba, ne trebaju se uopće u nogometu podržavati te budale geyeve itd!