Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naravno nista se nece desiti, nece Vici svoje kazniti. SAVEZ NAPOLJE
Genocidasi nastavljaju po starom, transparente razvukli fuj i naravno niko nece biti kaznjen, a ljiljani su cenzurisani. Prokleti da ste na vjecnost pogana stoko
Ne kenjajte, svi dodju u Sarajevo i prije i nakon tekme se setaju po gradu naj normalnije. Ljudi prave selfije, jos tepihe da im prostremo….. gamad treba lomiti na svakom koraku, istom mijerom!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ponavljaju se 90te...
Opet cu reci nije Vico kriv , zasto je Sarajevo igralo uz cetnicke transparente, parole, pjesme i ostalo ?
Treba im sad fino jebat mater kad dođu u Olovo na 1/16 kupa BiH.Polomit govna,i sabrati pare Stupcanici da plati kaznu,nemaju sta izgubiti.
Sta ocekivati od srba nista drugo seljacka posla pa hajd
mislite da sudija Bosnjak u Banjaluci smije skinuti zastavu VRS
Kada je vidio, a jeste, uvredljive transparente i kada je čuo "pjesne" sudija je MORAO ODMAH prekinuti utakmicu. Pitanje je sad. Hoće li S/N Savaz kazniti Borac, njegovog šefa , navijače i klub? I kako? Ako to ne učine Velež je žrtvovan za sve ostale klubove.
Koja je kazna u pitanju jeli mocnici fudbala u BiH,ili ne vaze ista pravila za sve?
Vico i Miske brojite zadnje sate,usrani ce te otici
ODMA SU REAGOVALI ZA SAT ZA VELEZ, SAD CE RADITI UVIDJAJ 25DANA. GLEDAJ CETNICKI PORUKA PO TEIBUNI OKACENIH. STO SE NE SUSPENDUJE SAD STADION????? SVI PRED SAVEZ!
Hocel biti kakav hitan sastanak ??? Hahahaha
Meni Bošnje nisu jasne, šta im sve dopuštaju da rade .... Fol Horde Zla , fol neki manijaci i rodjeni ....
Kofrci se godinama.Bilo je pitanje dana kad ce dobit po gubici.
Zanimljivo ustvari smijesno kad se zna da je Vico vlasnik portala sportspot.ba da nema vijesti da je napadnut Dupovac!
Jos jedan od razloga zasto Vico, i sve su prilike, i svi ostali iz Saveza trebaju biti otjerani iz Saveza i sporta uopste. Udji Drzavo u Savez i zavrsi posao!
Naravno umjesto majmuni da napuste stadion oni igraju. Ko ih je..
Ovo sve učilo pravopis online ;-)