Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je ovo prva utakmica Sarajeva u mojih 29 godina života da se nisam radovao golu kojem su primili... mislim da nije bilo godine gdje se neki klub nije gurao, neko manje, neko vise, ali ovi sta rade, ovo je fakat bezobrazluk. Doslovno svaku tekmu neko bude zakinut protiv njih. Sjetim se svega našim prodanim 'Bosnjacima' u savezu.
HOCE LI KUATURICA DA PODRZI I OVO STO JE BILA RUKA I CRVENI NA KOSEVU SA VELEZOM PA NIKO NISTA???? ILI MOZDA ONAJ OFSAJD SA TUZLOM CITIJEM KAD JE IGRAC SARAJEVA VRATIO LOPTU I IGRAC TUZLE DAO GOL A PONISTEN MU RADI OFSAJDA??????
Šemsudin Hasić se borio protiv saveza i vice, dok su ostali šutili. Velež je dobio ogromne kazne, ostali su šutili...
Isti taj retard Kasum je Borcu prepustio titulu,nismo to zaboravili Kasume ni tebe ni quravu Sabru
Svaka cast kralju...
Kada je bivsi predsjednik GOSPODIN Semsudin Hasic pokrenuo ovu inicijativi i kada je sve ovo zagovarao,sta ste Vi tada radili ? Kada ga je Vico kaznio 2 godine,i tada ste sutjeli..Nazalost,to je vizionara kakav je Hasic bio otjeralo iz fudbala..Sada kada je Vasa guzica upitanju Vi bi kao nesto ???
Da ali zato kada je igrac Sarajeva dao rukom gol protiv Veleza Vi ste objavili snimak da pored nasih sopstvenih ociju vi namq kazete da je igrac "KUKOM'" DAO goL,dvostruki arsini ??
Polupo si loncice. Pišeš podmuklo sa zadatkom a još si i glup
Jedan je Šemsudin Hasić
A korona titula vam nije smetala?
Eto pametnjakoviću pravi se lud i reci da nisu svi odigrali sa svakim po dvije utakmice i pravi se tokmak da u cijelom svijetu nisu prekinuta prvenstva, samo smo mi trebali nastaviti igrati. koji si mitoman malo je reći da to vadiš kao alibi za ove lakrdije kojim se cijela regija smije. Bolje nismo ni zaslužili.
pitaj te Hasića jer ga niste podržali što je odustao
Ma pridružili bi se,, al kako kad mnogi učesrvuju u tome!? ;D
Sta Elmir Pilav misli o ovom golu?
Kad sudija sudi u moju korist, onda je to dobro. Kad sudija ne sudi u moju korist onda je vanredno stanje. Gdje je 4R? Gdje su protesti? Godinama je ovako vec. Navijaci sarajeva znaju dobro sta je gigovic uradio prosle godine u BL, i onda imas dosta licemjera koji kazu gigovic je dobro sudio jer nije nam sad dao crveni. Znaci dosli smo do toga, da ako ti ne daje crveni onda je dobro sudio jer ide u nasu korist, covjece jesmo zaostali u evropi a kamoli u svijetu. Nas narod nula bodova.
Pucaj te minuse licemjeri, sad musa nevalja, a kad sudi derbi i kad pobjedi zeljo ili sarajevo onda je musa dobar opet. Nije ni cudo da vas vico, savez, bakir,dodik,covic i svi ostali *ebu svako dnevno bez pardona. Digni te glas, bori te se protiv lopova i svega lose u ovoj drzavi. Nije dijaspora, evropa ili neko drugi kriv sto VI kao narod nezna te se boriti protiv sve ove lose stvari. Ako je vam stalo, digni te svoj glas, ako ne sutite ko dzeko, licemjeri. Sramotan narod bez ponosa.
Sutili ste za Korona titulu. Sutili kad ste krali sa Benkom i drugima. Sta sad hocete?
Šutili smo i kad je Šulenta otimao,šutili smo i kad je Osim sa Brkovićem harao i otimao,a šutit ćemo i kad ponovi bude Sarajevo na redu jer to tako u Bosni ide 🤷
Nismo sutili nego smo slavili titulu i to sto smo bili najbolja momcad nakon 22 odigrana kola (svako sa svakim 2x). I ti i ja i svi znaju da bismo je uzeli te godine svakako, al et treba nesto srat kao navijac zelje koji ce NEOSTECEN ispasti u drugu ligu