Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko ce im biti, bukvalno je 50% tima pogotovo sa prevarom Kovacicem koji dodaje prvom do sebe
Joj Allaha mi jest, pa onaj Kovacic je najveca prevara u Cityu
Kovacic ko Modric, rijesi se lopte sto prije prvom do sebe najvece prevare svjetskog fudbala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naslov je boli glava.
ja ba, i jos na kraju recenica ko da sam lik nosi citav City na ledjima.
Pa i nije ono bio duel čovjek je nezgodno doskočio i vidjelo se na usporenom snimku da nema kontakta. Trosard na cjedilu ostavio kolege neko sa milionskom platom se ne ponaša onako. Haland crveni trebao dobiti udaranje protivničkog igrača al et inter x arsenal x arsenalu svaka čast momci
joj bas je katastrofa za fudbal eto vise nece nista biti isto
Ovo je zaista igračina! Ovo se dešavalo i Zubi Ronaldu kada je bio na vrhuncu karijere
Prodane duse ne smijete napisati da su Andjusicu u Banja Luci pokidali ligamente, tacnije kolega fudbaler Boban Nikolov mu pocijepao ligamente i za to dobio zuti karton, a VAR se nije gledao ??? Haaaalooo vi ste vodeci portal u drzavi. IMATE ODGOVORNOST !!!
Hahahaha čuj katastrofa
Falice igraca, ima ih samo 260 miliona
boli briga svetski nogomet za Rodriga show must go on, ovo je katastrofa samo za rodriga
E baš mi je neka katastrofa ljudi eto.
Vas zurnalizam je belosvetska katastrofa.
pa sad, da je katastrofa...
Bice on brzo zaboravljen.
BMK.....
Stvarno je katastrofa. Evo me lomim se.....
Kako vo znate da će vjerovatno osvojiti?
Prosle sezone Rodri je rekao Arsenal slavi X, nisu dosli da pobjede. U medjuvremenu nisu Arsenal dobili 4 utakmice, a jucer slave X protiv 10 igraca na svom terenu kao da su 3 boda. Small club mentality, nije poceo fudbal da se igra u 2015. nego mnogo ranije.Ovakve meceve i jos jace Ars i Utd su igrali godinama i to je bio fudbal. Rodri malo manje baljezgaj.
jok trebali su biti tuzni kad su dali go u 98. minuti
pratim englesku ligu 20 godina,i za sve te godine jos ni jednom nisam vidio da ekipa i ako ima 10 igraca stoji 45 min u svom kaznenomto nije engleski stil i bas zbog toga je najbolja liga na svijetu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)