Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci sretno
Gledao sam Katica u Rangersima redovno pod vodstvom Stevie G-a. Super igrac, ne bas tehnicki savrseno potkovan, ali borac. Velika povreda ga je nazalost kostala, inače bi njegov razvoj daleko veci bio za potencijal koji je pokazivao. Ali opet da je sve glatko islo vjerovatno bi igrao za Hrvatsku, a ne za nas.
Nova "rasada" , 👍👏👏👏
Pozitiva, tako treba. I ovo je BiH, valja nam zivjeti!
Atmosfera dobra, poraz zagarantovan
Svaki novi igrac u reprezentaciji bi trebao izaci pred novinare i reci Ja volim drzavu BiH i cast mi je igrati za reprezentaciju BiH. To bi im trebala bit prva stanica!
Nek niko ne brani
St pauli zavrsio kao prvi u zweiti.. novi bundesligas..
Vasilj novi Enver Marić.. Živi bili pa vidjeli!!!
Sve super, ali ne znam, lik ima 27 godina? Da ima 20-23 hajde de...ali hajde vjerujem da Barbarez i ekipa znaju jedno 100x bolje od mene i od sviju ovdje.
Za stopera to su odlicne godine. Kao i golmani kasno sazrijevaju i ulaze u vrhunac karijere. Ima on u sebi jos 5 il 6 godina. Dobri stoperi guraju i do 35te.
Kakve to veze ima? Rahimić debitovao s 31om godinom pa je do dan danas najbolji zadnji vezni kojeg smo imali, a mogao je kvalitetom komotno igrati za najjače europske selekcije. Evo i Španija je nedavno pozvala Joselua koji ima 33 godine i debitovao je s 33 pune godine za jednu od najjačih ekipa na svijetu. Ima tih primjera još, ali jednostavno nije svaki igrač isti i svako doživljava vrhunac različito, neko prije, neko kasnije.
Super i sretno ti u repki nadam se da češ uspjeti. Ovi kometari doel nemaju smisla posebno onaj neznalica exwax svaka druga utakmica crveni. Di da dobijes poziv od repke pa ti bi za to prodao rođenu mater.
Jaka ličnost te kontaktirala,Spahic najveća podvala svaka druga utakmica crveni karton,i takvi se ljudi nesto pitaju.
Naravno da se takvi pitaju. Neće se pitati nezaintrresovani šmokljani koji su bili u reprezentaciji samo iz ličnog interesa.
Osim toga, valjate gluposti kao i obično. Emir je imao 94 nastupa za reprezentaciju i zaradio čitava 2 crvena kartona.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo momci! Idemo jako, nista se ne uzimati u obzir ove hejtere svih boja i rasa, svak iz svog nekog skrivenog cilja! Samo ignorisati! Idemo momci svi za jednog! Siguran sam da ce to biti dobro !
Dosaò sbjer nemas sanse nikad zaigrati za hr,e xato si dosao u bih. Bolje ista nego nista
Vasilj nova jedinica, kuku nama...
Covjek prvi golman FC St. Pauli bundesligas. Od Begovica nismo imali golmana iz liga petice.
@westham, pa nemamo ni sad jer nije St Pauli u 1. Bundesligi nego u drugoj, nije isto prva i druga, jos mu je klub u donjem dijelu tabele, ali eto sta je tu je.