Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hadžibegić ko da je na teferiću, e moj Faruk
Pap ak bio i ostao
Boja majice
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pamtimo ga po najboljem!!! Neka mu se Allah smiluje
Dženo, duša od čovjeka. Tuga...
Kakva golema tuga. Ne može pod kožu i džaba...
El -Fatiha dobroj duši
Nek ti je rahmet dusi kralju.
Do juce covjek po planini setao uzivao nije ni slutio nista, i u sljedecem trenu te nema! Nije najteza smrt gdje se napatis nego ona u kojoj se ne uspijes oprostit od svojih najblizih!!!
Ljudi sniju, Allah odredjuje.Lahka ti zemlja bosanska.
Posljednji pozdrav....TM87
Joj kad vidim Hadžibegića
Rahmet ti dusi veliki covjece....
Ovo je gubitak veliki za bh.nogomet.Bez obzira bili Manijak,Hordaš itd.velika je žalost nas pogodila.Da mu se dragi Allah smiluje i uvede ga u dženetske ljepote.Iskreno saučešće porodici i prijateljima od Manijaka.Žalosno je sve ovo.
Iz kluba i stručnog štaba napisali "poslednji pozdrav". Strašno.
Previse mi imamo nasih legendi koje ne znamo cijeniti a koje zive za Sarajevo,ima ih dosta i na slikama i ovdje i na sportsport portalu.Dzeno je zasluzio bar da se neka tribina nazove po njemu ili kamp.
Bordo brate, da ti dragi Allah podari lijepi Dzenet.
El-Fatiha,da Dzenu dragi Allah dz.s podari lijepi dzennet,vise su te Manijaci postovali od pitara,jer ipak si karijeru poceo u Zelji,sto znaci da si dijete Zelje
Rahmet mu dusi
Nek' mu je laka zemlja. Jako sam ga postovao, iako navijam za Želju, ali on je jedan od rijetkih koji je zivio za Sarajevo i preuzimao ih kad god je trebalo. Mislim da za zivota nije cijenjen koliko je zaista zasluzio.