Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je bilo! Ipak, najveći motor tih fantastičnih godina je bio Mo Salah. Mo ulazi u godine, a trener vidi da mu zamjene nema - i odlazi. Pametno!
Imao je par fantasticnih sezona, sa odlaskom je zakasnio barem jednu godinu, propustio je momentum. Ne znam koliko je do njega, ali stavljaju fokus na pogresne igrace. Nunez je najveci ali ne i jedini promasaj. Od ovog tima je napravio najvise sto se moglo, ali se od Liverpoola naravno uvijek ocekuje maksimum.
iskreno bilo je i vrijeme da se raziđu jer Luzerpul vec unazad 2 godine igra nazor fudbal i nema vise Klopp sta uradit s ovim igracima jer je izvuko maksimum iz njih
Do viđenja majstore. Jedva čekam tvoj novi angažman i gdje god budeš navijat ću za tebe.
Ogromna greška
Danke Jürgen, bilo je lijepo biti navijac Liverpoola proteklih godina
Eto osvojili ste jednom ligu woow bravo. I to jedva uz pomoc korone