Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klopp političar i geograf. Vojvodina i jeste folksdojčerska zemlja odakle su protjerani Nijemci i Mađari kao veleposednici. Oteta im imanja. Prije 120 godina Srbija je bila do Dunava na sjeveru. Srbija u današnjim granicama nikad nije bila veća.
Hahahaha mahno ga klopp dobar je dobar, legenda
ja nakon kistre pive znam sva kineska dialekta
…tzv..ruksak-švabe, kako su ih onomad zvali oni koji ih protjeraše iz Vojvodine…danas su isti ti mnogo jači i njihova djeca …a oni koji su protjerivali su danas sirotinja koja glas za AV naplate 3000 dinara…
Kada Tito tjera Dunavske Švabe onda je srbin, a kad pravi BiH u AVNOJevskim granicama onda je jugosloven. E logiko prokleta.
Ma šta je ljudima... da dođe par Arapa da pokupuju balkanske klubove, i kad bi se osnovala Balkanska fudbalska superliga, bili bismo hladno u ligama petice, a to bi ekonomiju ojačalo nevjerovatno. Stadioni bi se gradili i punili, turisti dolazili, toliko je potencijala za to. Zamisli imaš 10 stadiona punih svaki vikend i to se streamaju prenosi tamo po inozemstvu. To je promocija regiona. A ne priče briselskih birokrata i papiri.
Samo da Sluzbe sigurnosti i UDBA prestanu da kontrolišu navijače u političke svrhe, ovdje bi došli investitori od svuda i investirali u te klubove. Vidite li koliko nas političari vraćaju u Srednji vijek?
A zašto bi se neko zajebavao sa nama i rikovao pare kad ima puno civilizovanijih regija gdje može ulagati u fudbal
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
treba klopa tjerat da uzme fk vrbanjusu i da ulozi milijarde
Neka preuzme FK Krila Krajine
Bolja i jeftinija varijanta im je Đorđe Čvarkov!!
Ma ja ne bi Liverpul ostavio tek tako