Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi novi BH dresovi su bas svjetske klase.svaka čast.
Sa Petevom se nazirala igra sada se igra ofrlje pa dokle izdrže izdržali su ne vidi se nikakva koncepcija! Za sada nam je pojava Bajraktarevića jedino dobro koje nam se pojavilo ostalo srednja žalost! Ako i protiv Madjara ne pokažemo barem malo povezanosti vrijeme je za razmišljanje o promjenama na svim nivoima!
Realno mi smo sad nivo Andore, Gibraltara...
Treba to dokazati! Ja ne vjerujem!
Bice isto kao u Nizozemskoj !!! Treba tu dosta posla da se nopravi dobra ekipa...
Nazalist ko god bude prenosio nece mu biti lako
Jedino jos u cemu smo dobri je ona kosarka a i to ako smo kompletni samo pa se mozemo natezat sa dobrim ekipa, ostali ekipni sport uzasan! Pojedinacno mala Pudar i skijasica Muzaferija ostalo za gasenja!
Mađarima svaka čast na tamburanju slabašnih orlića u posljednjiim kvalama za Euro, i to oba puta, al sutrašnji protivnik je ipak malo tvrđi orah i neće vam biti lako kao sa slabašnim orlićima.
Dobar vic. Poni zice vas i ist uci na terenu.
Kad naša BiH igra pola zemlje se raduje kad izgubi.Mene to uopšte ne tangira jer mi to dodje kao kad familija u SRB ili HR prati sina koji igra protiv BiH na tekmi,a tata i braća navijaju za njega,medjutim mama i sestre tajno navijaju za BOSNU. Zna se zašto HeHe. j e r i h g u z i m o d o b o l a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam mađar ali navijam za mađarsku
Isto osoba sa posebnim potrebama... Non stop na Klix komentarima, a na drugoj strani trunis kako je raja opterecena Srbijom i Vucicem... Drzi se Laze Lazarevica i popusti internet...
Jesi stari, isti ko pojedini Zilogovi sunarodnici, braca ameri, braca svabe, braca izraelci, braca kosovari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma hajte molim Vas, ko jos ovu propalu reprezentaciju gleda? Ko ima vremena za dangubiti za ove propale fudbalere....
Realno. Bih je baš slaba u svemu, ne samo u sportu. Jedino što joj je ostalo je da priča kako je burek samo sa mesom
pornhub