Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i ne izgubili kod ovakvih faca. Hajmo Barba hvataj se pokera.
Vjerovatno su tu bile i sponzoruše iz Taverne, Baolija, Sindikata i Bosne na Ilidži. Zna se kako su došle do lože, napisao bi, ali ne bi mi objavili komentar.
Kakav smo mi narod kad smo dopustili da nam ova olos iz saveza unisti repku a i klubski fudbal ? Dotakli smo dno. Dalje nema
Mi nikako da skontamo da nas koji vole drzavu i hoce da igraju za reprezentaciju nema ni milion.Pa ti vidi kako ces iz toga izvuci kvalitet
ima nas u Bosni 2.5 Miliona koji volimo ovu Drzavu a u Dijaspori preko 2 Miliona koji vole ovu Drzavu
Dosao Irfan Cengic i odmah izgubili
Pa imaju li imalo stida,da se barem malo prikriju...u "kojem filmu su ovi likovi".Ali dobro,vracamo se Premier ligi,sudijama kriminalcima,namjestanjima...gospodo,nisu ovi u lozi krivi,samo su glupi da se stavljaju u prvi plan,ovo je ogledalo cijelog drustva.A ti adm,sada nadji ovdje govor mrznje...ha,ha!!!
hurtic je uso u neke pare jbg ministar
a Sevlid Hurtic?
"Bivši funkcioneri FK Sarajevo" - možemo li niže?!
Neka neka. Ja sam fino rekao ne valja nam Hadzibegic i Kodro ljudi sa renomeom i otjerase ih poslije 2-3 utakmice i onda Vico da narodu ono sta zeli tj covjeka bez dana trenerskog iskustva. Da se razumijemo ja ga volim nevjerovatno ali mu nikada ne bih dao da vodi reprezentaciju. Evo vam dokaz i zasto jer na kraju lige nacija imacemo jedan remi i sve ostalo ce biti porazi. Ja taj vid patrotizma ne bendam 2%.
Ostavke odmah,repka je dotakla dno.
Kad je Irfan Cengic sa kupljenom diplomom PIM-a neki faktor uovoj drzavi i on sjedi u lozi, onda ova drzava treba nestati.
Mogao je irfan cengic produziti do banjaluke da se prisjeti studentskih dana i PM fakulteta
Ja mislim da niko od ovih nema posteno zavrsenu barem srednju skolu. O fakultetu da ne govorimo
vico ODLAZI!!!!!