Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvojio čovjek vjeru od politike.
Erdogan na aparatima. Postoji turska licnost popularnija od njeg, koju narod vise voli.
Nije samo to, Turci su pisali Arapskim pismom on je uveo latinicu, zabranio je mješanje religije u državu, ukinuo Sultanat... nije bio loš čovjek. Ako se ne varam porjeklom je Bugarin, Erdogan je recimo islamizovani Gruzijac... trenutno se dešava Islamizacija Turske i to radikalno po Pakistanskom modelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji k.... igraju finale svog kupa u Saudijskoj Arabiji za početak.
Plaćeno hana 100mil da igraju
koji su dvoličnjaci ovi saudijci!!!ako ste dozvolili utakmice i plačate da vam dođu navijači dok se Palestina guši u krvi i to vam nesmeta....a slika ataturka smeta!
Hoce li medjusobnozaratiti ovi mangovi ?
Čovjek koji je bio ateista, koji je ukinuo halifat, ukinuo hidzab i poznat po kemalizmu, ali i uz Allahovu pomoc spasio Turke i Tursku od komadanja !
najveća legenda Turske ikad i zauvijek!
Kazu Ataturk kafir. A jel sultan erdogan kafir? Nije genocid u Srebrenici priznao, nije nam nesto plaho pomogao u ratu a evo sav se satro od pomoci Palestini
Za Turke heroj kao za Srbe Mladić a za druge narod zločinac.
Kemal Malovcic
Mala igra zvana mozgalica :uzmeš šampanjac otvoriš čep ovo što spadne koš smeće čovjek.
religija je najveće zlo koje je ljudska vrsta ikada izmislila
Bio je sve ono pozitivno sto Erdogan nije niti ce ikad biti. A pogotovu sto nece ovi Arapi biti. Trose pare na Ronalda, Djokovica i zabavu i to silne pare i ispiru mozgove sirotinji. Nesto kao kod nas SDA. A i ostali sa njima u koaliciji.
On je taj koji prljavim islamistima još uvijek stvara noćnu moru.
Komad izmeta koje je direktno radilo naprotiv vjere
Da je tako sad bi Turci bili dno dna, i bili bi zadnji primitivci kakav si ti. Sa njim se Turska preporodila, a svako sa takvim razmisljanjem ostaje u srednjem vijeku.
Čovjek je bio u pravu kakvi Arapi i njihova politika i shvatanje islama daleko im lijepa kuća.
I bio je i jeste manji huligan,klošar i hulja jer do dan danas nije osporio Hipokrata mada jede njegov umet stim u vezi često kao da im je Molotovlhev koktel u glavi
"Nauka je najrealniji vodič za civilizaciju, za život, za uspjeh u svijetu. Tražiti vodič osim nauke je apsurd, neznanje i krivoverstvo." Kakav god, bio je jedna od najznačajnijih ličnosti 20.-og vijeka!