Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rahmanovic iskreno pokido, ostali mid
pekara hmetakic since 1969
SAVEZ NAPOLJE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amav daleko najbolji igvac vecevas. Ocjena 10 za selektora. Isto da se rahmetli Ciro vazdigo da pogura, takva je ofanziva bila. Steta sto su debilikosi bacali baklje na ovoj a ne na onoj kad smo gubili kuci.
Jes Amar al Dedic .. Svaka cast Rahmanovicu al Dedic je po meni nas najbolji igrac , covjek nam od Sehica do njihovog sesnesterca vuce loptu i stvara prilike ..
Neko drugi
Sudija !
Amar Dedic trenutno naš najbolji igrač, jednostavno se ističe iznad svih ostalih. Napad odbrana svugdje ga ima.
Kakav crni Rahmanovic 🤣🤣🤣🤣. Frajer dvije jijeve noge ima! Ono bi trudna zena zabila, a fulio je 3-4 bolje sanse….
Protiv silnog LIhtenštajna
Miroslav Stevanovic... Treba ovog momka pohvaliti, veoma zahvalan igrac!
Nervoznih dodavanja, tobe jarebi da se postidis, carsijski potezi ko da su na vratniku ucili igrat, treba smijenit cijelu generaciju i nadat se boljem.
Dajte ljudi ne zahebavajte se, igralo se protiv Lihtenštajna. Bilo bi čudo da protiv njih BiH nije dominirala. Pravite euforiju od pobjede nad najlošijom ekipom u Evropi. O čemu pričamo, o najboljem igraču? Pa jbt. normalno je da su svi bili odlični jer nisu imali dostojnog protivnika. Koji vam je, od 9 bodova, 6 protiv Lihtenšatjna, sve ostalo potop.
Sve ok ali igralo se kao protiv Lihtenstajna. Maltene igralo se na jedan go. Nije moglo puno bolje, iako rezultat to ne pokazuje.
Vidla se posebna vibra vcrs, samo tako da nastave, Rahmanovic i Deidc su odskocili, ali su i ostali bili dobri. Fanatikosi takve stvari na utakmici se ne rade vec doc pred zgradu saveza i tu to grrba odraditi..Bravo i za selektora
svi najgori od najgorih popisore
Rahmanovic definitivni dobar je i Dedic zna proletit mali..
fuj. savez napolje
Rahman. Zabio bi jos dva. Da nisu qarine supporters prekinuli utakmicu i uništili sve.
Najbolji igrac je bio sudija, koji je imao sabura zbog prekida da ne izgubimo 3:0 kod 0:2 👍
Hahah,top komentar.
Bolje da ste postavili anketu tko je uopce gledao utakmicu. :)