Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugo poluvrijeme 9 izmjena... penal... go i slavlje... valjanje, grcevi... 8 min je sasvim OK...
E cuj skandal, skandal je kad jelku milicevic promovisu, a fadil zavrsi na robiji
realno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
iskreno receno, 42 mi je godine i pratim nogomet od kad hodam.. bez ikakve provokacije slobodno mogu reci da samo balkanac se moze kaciti na sudiju sinoc.. hrvati su gubili vrijeme i u danasnjem nogometu nikad se ne da manje od 5 minuta, pogotovo na EURU gdje se mjenja 10 igraca. Prokockali ste 2 boda protiv Albanije.. i sad brate ste konacno za kucu spremni.
da su susjedi igrali kako treba jos
Nije vam on kriv, izgubili bi svakako, realno Italijani su bili bolji iako smo mi u BIH navijali za vas. Priznajte sebi da vas ne ide u ovom prvenstvu, niste bas sjajno ni poceli ali vi ste ucestvovali, kapa dole, mi nismo.
sto posto sudija bio na strani italije, prvo jedva im dao penal,drugo 8 minuta a realno bilo 4-5,onda u 97 minuti pusta italijane da slave citavu minutu i na kraju odma svirao kraj bez da su hrvati imali bise bilo kakvu sansu.Bez obzira ko je za koga navijao, sigurno je da ce uefa uvijek navijati za velike italiju,francuze,spance Pa koliko su puta nas zakinuli,nemojte sutra kmecat kad budu protiv nas i govorit zeznuo nas sudija
Nema sta, utakmica se igra do sudijskog zvizduka. Tako su nama produzili utakmicu sa Spancima. Obje utakmice su se igrale dok se nije poravnao rezultat. HR prokockala sansu sa Albanijom, tako da je sa Italijom odlicno takticki odigrala, ali nekad i sreca napusti. Sorry susedi, navijali smo za vas, ali ste barem pokazali kako se igra nogomet i gine za drzavni grb.
ne kontam, sta je loše uradio?
Šta vac muči Cakani
Glupost, ne znam sta se žale. Najlakše je na sudiju sad. Svaka utakmica na ovim prvenstvu ima dosta nadoknade pa i ova. Što niste dali fi a ne primili u 98 minuti
Var 2min. slavlje 2.30 izmjene 4.10 znaci 8.40 bez valjanja i zadrzavanja hrvata.I 8 je bilo malo
ne rise jadan ne bio
Svi znaju da je sudac Komšićev lobista
Lik Nizozemac, hladan kao spricer, nema zauzimanja strana, osjecaja, podilazenja. Kukajte sada, zasluzeno ispadate, nista niste pokazali.
Sve je čisto i regularno, hrvati pojma nemaju i ne može se stalno na sreću igrat
ljudi, smanjite malo euforiju. Posteno se pobjedi i izgubi. "TOCKA"
Ne mogu podnijeti da nisu zaslužili pobjedu.
Da je BiH u pitanju onda bi govorili da je sudija kriv. Svake godine bi se pisalo kao na godisnjici ofsajda protiv Nigerije. Medjutim, kod susjeda je to malo drugachije. Isto tako sto bi mi odmah izbacili Juranovica iz prvog tima, zato sto nije bio na svom mjestu kog gola, kao sto se odmah desilo sa Civicem poslije utakmice protiv Ukrajine. A i Shutalo bi vjerovatno bio odstranjen odmah protiv utakmice protiv Albanije.
Ali na njihovu srecu igraju za Hrvatsku, gdje su mediji, struka i navijaci za svjetlosnu godinu ispred nas.
Gledam Albaniju i ostale repke kako igraju i koliko su bolji od nas. Rijetko kad da golmanu vrate loptu , a nasi igraci cim jedan protivnicki igrac krene prema njima odma se ukenjaju i nazad lopta do golmana cak sa centra isto.