Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota. Je li se ovako bori za drzavni dres? Kad god Pjanic igra mi uglavnom gubimo, uspori igru. Nikakav pas prema naprijed, bezidejno. Pored njega Civic isto jako los. Ni ostali nisu nista bolji, odbrana jako losa u kljucnoj utakmici. Tek smo se kao razigrali pred kraj drugog poluvremena, kad su se desile te izmjene i Pjanic zamijenjen. Kako god, sa igracem vise na svom terenu izgubili od Finske, mi ni ne zasluzujemo to SP realno.
@GaziPoturhad @takomako @Twenty4Seven @CarMusanCarDusan @Vulinizacija @TuzlanskiRambo @ZahiragicJeKralj @IgmanAkord, @Qemalji, @DoktorAlban, @KuchaPosoKuchaPoso @GradZanskaKOLOMAST@AlahovaKandzija @SaDrineSelam @lale gator @ bosman345 @VUKturskiVAZAL @Liverpool1627734613 @NarodiPravdaOfficial @BolaBolao @OnlineVjezba @SPUNK @RattkoMladic @JoohnyG @Kikseru @SrbosjekURS @RajaSaKaldrme @BosnianLilium @GradjanskaBosna @EuropskaBosna @Automatic, @Diplomatic ……Servine pokatoliceni providan si
Molim ban za ovog iznad!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Promasena taktika od starta utakmice.
Treba se Ukraini oduziti za spasavanje naroda Zepe!!
Bakir i SDA kadrovi u savezu!
U reprezantaciju uzeti samo igrače iz premjer lige, ljude koji hoče i mogu da se dokažu,ovima iz saveza su bitne dnevnice i provodo naravno i potkivanje. Znači samo domača grla.
vico i.kompanija i svi lopovi u savezu.... selektor i igraci najmanje... 1. oni sunizabrali selektroa 2. oni daju spisak igraca selektoru 3. oni odlucuju prvih 11 inkoje ce biti izmjene seletor je tu samo da pokusa izvici najbolje od ponudjenog...
Moramo biti iskreni i priznati da nismo bolje ni zaslužili. Hajde da malo pogledamo gdje ovi fudbaleri, koji su danas igrali, igraju i kakav im je učinak u klubovima.
Ako cemo realno to otprilike i zasluzujemo. Nismo konstantni dok Finci i Ukrajinci jesu.
Majka Priroda i tata Bosanac
Hm,po meni su prvenstveno igraci krivi jer oni su na terenu i pokazuju sta znaju i koliko mogu.Trener je po meni produzena ruka onih koji lobiraju za te igrace.Osim toga morao je od pocetka drugog poluvremena krenuti sa novom taktikom i novim igracima.A igrac kao Sanicanin nije smio takve greske praviti kone uticu i na druge igrace.Steta za propustenom prilikom ali je i bolje jer bi nas ionako naguzili u kvalifikacijama.
Finci su krivi? 🤷
Krivi su Sejdić i Finci
Budimo realni Pjanic nas usporava, nije kreativan, nema ideju i pas u dubinu. Cavi ce se zahebati ako ga vrati u Barsu.
Ico i savez i karine koje ih podrzavaju
Trenutno na svijetu najvise mrzim tri stvari, vidjet cojka da puši pardu, krdzu, kad mi donesu ili ubace uz jelo POLIMARK majonezu, i Pjanica gledat kad suta loptu u pokretu.
Bolan, reprezentacija BiH je JEDNOM otisla na veliko takmicenje, i to je bilo nazor, golom u zadnjoj utakmici za one koji se ne sjecaju. Dakle nije to bila dominacija kroz kvalifikacije, vec nazor i tad. Realan domet je baraz, i to ako se desi slaba grupa. Sve mimo toga je nerealno.
koga boli ku&ac vise repriza broj 1000 karna smo i cao