Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako dobar trener samo pitanje kako e se snai u naoj kukuruz ligi
Imali vece ljepote, sjedim u Rivi u Stonu! Jutarnja kafica i toceno 0.3! I vidim dalmosi komentarisu! Te ode Zeka u Sarajevo, te zeka ovo, ono. I procitam FANTASTICNU vijest! Zeka u FK Sarajevu! Morao sam okrenuti turu da proslavim! Dobrodosao Zeka!
@Jass Ufff jaka ova. Pa Dalmose zanima Zeka i ostatak HNL mimo Hajduka ko lanjski snijeg. Bjez' te djeco s prozora.
Strasan trener kojeg ce prvom prilikom otjerati Ajla, Anela i SFK ako im ne legne.
pa da je strasan trener ne bi dosao ovdje da trenira, vama je svako strasan do prva dva poraza u nizu. i kekeca ste poredili sa fergusonom pa ga pljuvali prvom prilikom. lik dosao da pokupi lovu i boli ga neka stvar za sve ostalo. ako ne prodje evropu sam ce otici
Pa nije ni cudo sto Hamdija Ramulj danas i kladionici prica da ce SaraJvo bit favorit za osvajanje lige, potegnu pive udari me po ledjima i uplati 300 maraka, kaze ako prodje kupuje baka Mari nadgrobne spomenike.Ljudina
Ako je jako ozbiljan covjek, dajem mu dva mjeseca max. Doci ce, snimiti stanje u klubu i ligi i samovoljno otici.
He he he he ni ohladila se olovka od potpisa nije a najavljuje se titula od strane Mirvica. E sad se ocekuje rapsodija rezultata na pripremama a kad krene prvenstvo ponovo hvatanje za glavu.
Sad ce dovest Naila Omerovica iz Osijeka i ima ludilo da krene! Mali igra odlino al ima banana menadera
Na hajr na dobro...sta je sa Musemicem,Papetom,Vahom imamo milion odlinih domacih trenera al jok mi nadjemo Slovence i Hrvate..tobe jarabi..xD
Volim te
A neki gacanin cim se zekic preziva
Mali plavi priaju o punjenju a zaboravili da su se do prije mjesec borili za opstanak
u septembru e biti Zekiu odlazi Zekiu odlazi
Zna li se do kad ostaje coric? Septembar? Oktobar? Duze nece, sigurno!
Povedi ih Zoki..lavorci su uz tebe!! (do prvog bojkota)
Nastavlja se ista praksa! Maksimalno europa i sljedee sezone
Ko je ovaj za njega je kodro ferguson
Mali zavidni plavi, imate li para? Imali pojacanja? Mi bi da pomognemo ako treba! Svako prema mogucnosti, takav je zivot! Idemo Zekicu!
Istok ga tjera nakon ispadanja iz Evrope, pa onda ide prica kako je tek dosao, nema kvalitetne igrace, nije uigrana ekipa itd.
Niko nema nepismenije i zlurade navijace kao FK Sarajevo. Da sam na Mirvicevom mjestu ugasio bih klub pod ovim imenom , i formirao skroz drugi sa drugim bojama , a Istok bih poravnao da ga nema nikako.
Kone umjesto trenera dovele avanturistu. Lik bio u stotinjak klubova .
Dzaba mu kad su tu Mirvah i Aylah...