Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
barbarez lanc paket i pakovanje hurmi
I pingo sok
Barbarez bi bio na mjestu 21. Potisnuo bi Keka koji radi za siću u Sloveniji, a mi smo ga mogli imati prije 10 godina da je pameti ili želje (odlučite sami) u Savezu.
Keka smo mogli imati, možda nisam bio najjasniji.
Zabole me Stojan za Stojkovicem
Ovaj Garrett vec pustio korijene na klupi a nikakvih rezultata nema. Nije mi jasno nikako da ga uopste placaju tolike pare. Nigdje veze.
savo je imao oko 11ths EUR mjesecno, vjerovatno i Barba
U tekstu, trener Nizozemske je Louis Van Gaal, a u tabeli Ronald Koeman?
A za sta su placeni? To mi nikad nece biti jasno.
Ma nista, da setkaju i pojavljuju se na presicama. I da ti se objasni ti ne bi skontao, iz pitanja se vidi koliko se razumijes.
@Onan pa vidis iz tvog nadimka se moze mnogo toga zakljuciti. Sta se ima tu razumjeti??? Vrlo dobro razumijem da je sistem vrijednosti uveliko narusen
0,2 zvuči malo ali je to preko 16 hiljada mjesečno.
A mogli smo se vala k mi plasirati jbt Luksemburg
A koliko ima Barbarez?