Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima malo i do kvaliteta (nekih) protivničkih igrača.
Ljudi imaju jako ozbiljnog selektora, koji prati svaki detalj i kaznjava igrace. Zadnja linija nevalja i treba je mjenjati , ostali da uce od mladog amerikanca kako se igra fudbal obavezno ih sve posaditi pred tv i da gledaju. Nema cekanja samo gasss presing i napad .
Oni pobijede i traze jednog loseg, mi izgubimo i trazimo jednog dobrog. E tu je razlika.
I taj im najlosiji bolji od naseg najboljeg :) Ali eto ove moramo se tjesiti malo,hvala klixe
Pala petica s lukom, a oni slave asistenciju.
Barbarez 3 utakmice - 3 poraza uz gol razliku 9-2. Mađari da bocnu barem trojkicu, Nemci peticu i to je to. Završena priča pre nego što je počela. Nije ta---ko---zva--na BIH za sport, pogotovo nije za fudbal i košarku. Šnjokice u 18poosto su antitalenti.
Kako se zvao onaj Šnjokica što je bio selektor pre Save Miloševića? Zaboravio sam, menjaju se kao na traci. On je bio selektor na 3 ili 4 utakmice, koliko beše? Znači ako Mađari bocnu trojkicu, a hoće sigurno, red je Barbarez da se pakuje i da oslobodi mesto...
A sta je sa snjokicom na klupi Servije. Kazu frajer ima toliku platu da Servija nemoze otkupiti ugovor. Njanjanjanjahohoho
Virgil je krivac za prvi gol antitalenata, jer je gledao igrača koji mu utrcava iza leđa i vidjelo se da su čak i pustili taj gol. Ko je ikad igrao nogomet to viti iz aviona da su Nizozemci pustili gotovo još se slikali poslije utakmice sa izbjeglicama iz fosne....jbg grižnje savjesti za 92_u.
bolestan si
Kritike i samokritike kod Holandjana, a kod nas sa slavi dobra asistencija.