Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Esmir Bajraktarevic - broj 20 odmah flashback mladog Hajrovica iz Ziline, jos ljevak.. Nikola Katic jedini clan odbrane koji je dusu izbacio na terenu i koliko toliko parirao. Za stopera ima i mekanu nogu i definitivno je neko ko zasluzuje biti u prvih 11. Ostatak odbrane, ukljucujuci i izvikanog Gazibegovica, taraba!
Cinjenica je da nikada nijednu malo jacu evropsku reprezentaciju mi nismo dobili. U ovoj grupi mi necemo imati ni bod na kraju. Imamo losu reprezentaciju najlosiju poslije rata i to je jasno ko dan.
Gazibegović je više wing-back nego što je full-back, a s' obzirom na prirodu utakmice glupo je što ga je uopšte Barba stavio u startnu, Mujakić taraba k'o i Tahirović, boljih igrača ima u našoj ligi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Esmir sa 19 godina odigrao par minuta kao da je već igrao dva Svjetska Prvenstva,podsjeća na Arda Gulera igrom !!!
Dodji da vidis mog Ardu Gulera hehe
Ovo je nas mentalitet. Ko je zadovoljio? Dok u Nizozemskoj i svim drugim zemljama lige prave igrace i klubovi ih prodaju za milionske iznose mi ganjamo neku djecu po dijaspori i pitamo je je zadovoljio? Ko ce ba zadovoljiti kada primis petardu.
Vasilj - BiH 5:2
kakav mazohista moras biti da i dalje pratis reprezentaciju nakon svega...
Vasilj živa rupa, nula na kvadrat, vratiti Anela i Hadzikadunića, možda je Anel otišao ako je saznao da neće početi utakmicu, Dedića na desnog beka, Esmir budućnost Bih
Da su pametni i Spahić i Barbarez otišli bi i na koljenima klečali, molili Kovačevića da brani.
nista novo...tonemo
Vasilj je branio kao da je prvi rodak Vigil Van Dajka
ja dooonos sbrda silazim dolam 3 sooota da glooodem reprezentaciju. nemamo pojma primili 5 golova. OOOOllloooohu dragi sto nas kaznjavas toliko, jel zato sto smo prodali sve za veceru? izvini ooolohu drooogi ali nisam ja nego moj djedo. Olllohu, bolime gloooova od ovih silnih poraza. Sad idem nooozad goram u selo. Ooooolooohu moj. I jos nesto Olllooohu dragi, sto si nam dao spljostene gloooove sa velikom nosurdom?
Napokon se vidi svjetlo na kraju tunela u koje su nas ugurali neprijatelji ove zemlje nameću nam ekstra loše i istrošene selektore. Idemo Barba, imaš svu podršku patriota ove zemlje.
Dzeko, Demirović, Huseinbašić, Bajraktarević, Katic.
Svi zaboravljaju i briljantnu asistenciju Huseinbašića
golmana nismo ni imali vasilj nula poena
Ramiz Zmaj me uvijek odusevi
Koju smo formaciju igrali, sta nam je bio cilj, kako smo stajali na terenu, kompaktno ili rastrkano, jesmo li imali pas igru, trokute, ili je sve bilo slucajno osim 5 komada? To nam postaje normalno.
Trudom i borbenoscu zadovoljili su svi osim selektora koji je promasio i formaciju i taktiku. Opet primamo pet komada.
Zmaj sa Zmajevca u Zenici