Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je najinteresantnije da ovu kaznu hrvatski savez plaća najviše zbog navijača koji dolaze iz Bosne i Hercegovine
a što je još interesantnije da nije igrača iz BIH Savez ne bi dobio onolike pare
UEFA ne može utvrditi identitete navijača, no za divno čudo to možeš ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BiH je za njih civilizacija!
Španci nisu imali vremena praviti belaj jer su uživali u vrhunskom fudbalu
Ballan uvijek prvi u svemu sto ne treba...interesantno..
Kad sam rekao da mi je drago sto su sve troje ispali neki su se usudili pitati zašto. Evo zašto.
Sve 4 turske zemlje
Ometali nastavu, ostalo im iz škole
Ja sam prestao pratiti fudbal nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. Do tada sam bio često na Bilinom polju i nekoliko puta na gostovanjima reprezentacije. Poslije toga, ispratio bi rezultate ali nisam pogledao niti jednu utakmicu nakon toga, reprezentaciju, klubove, ligu prvaka. Svako ima pravo da radi šta hoće, ali meni je ta odluka značajno poboljšala život. Volio bi da mi neki uspjeh reprezentacije poljulja uvjerenja, ali čisto sumnjam.
BiH bi imala 0EUR kazne. Nismo mi ta priča.
najjaci si ti cudno mi je sto nismo napravili kakvo s..nje iako nismo na euru
Ja osobno mislim da bi se tzv BH Fanatikosi vrlo rado našli na ovom popisu ali prc!!!! Treba se prvo kvalifikacirati!!! Ahhhhaaa!!! Sjedi doma i prati ležeću odbojku!!!
sjedite i vi doma ;)
Sve je to sastavni dio ove igre naviknite se vise
Hrvatska ionako ima najviše para od ove tri prve.
U vrhu sve sami ekonomski titani. Izuzetak je Svicarska, vjerovatno zbog stranaca, normalni svicarci se ne cuju. Razvijena ekonomija i nacionalizam nikad nisu isli zajedno.
Ha jesu švicarski stracni pohrlili navijat za Švicarsku. Prejako pametnih komentara pročitam na klixu.
@cropoprock0 vidim tvoj je jos pametniji, pokrij se po usima i suti
Lepo se nigde ne kvalifikujes i rahat.
@8639 Ja, i? Ako nisi navijač šta te boli taki?!! HNS je pun love i ova kazna je samo kap u moru! Ti sjedi kod kuće i prati ležeću odbojku jer za ništa drugo i niste!! Navijači hrvatske reprezentacije, ,odakle da god dolaze su dobrodošli a posebice bh Hrvati!!!!
Gledao sam neku vecer informativnu emisiju na Zdf, tema Euro i navijavi. Centralni dio su bili navijaci sa Balkana, fokus Hrvati Srbi i Albanci. Komentari su bili tipa razumiju da je bio rat ali nasilje je nevjerovatno( protiv policije) i ogromna mrznja je i dalje tu. Ipak pozdravljaju nastupe i kazu da manjina uglavnom pravi probleme. Bio je osvrt i na 90-te godine i kako su ratovi kod nas zapoceli na fudbalskim stadionima. Sve u svenu gledaju nas drugacijim ocima