Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce mu plata ? Uzeo je od reala 1 milijardu eura do sada . On produzuje iz ljubavi a ne zbog para. Da se oprosti na najbolji nacin u ekipi s kojom je obiljezio citavo desetljece i vise .. najbolji vezni igrac svih vremena.
Najbolji vezni igrač svih vremena?? Bahahahaha. Zidan, Ronaldinho, Pirlo, Xavi, Iniesta...
A vjerovatno nije prijavljen.
A vjerovatno nije prijavljen.
Umjesto da se oprosti u poznim igrackim godinama i bude upamcen kao vazna karika u proslosti Reala, covjek misli da moze i hoce da igra jos za Real, i gotovo siguran sam da ce ove sezone dozivjeti uvrede i osude od strane navijaca i sto je najgore to mu nece oprostiti i teze ce zaboraviti nego sve dosad dobro sto je odradio i uradio za Real.
Bacanje para. Ko das uzo kesu para i bacio iz aviona.
Jadan
I sta sad
Prvo nek sebi ogledalo kupi
...drzi se ti koride, Zvezda granda, nargile i hrkljusa...ne sikraj za Luku Modrica
Ponos Zrinjskog i Hrvatskog naroda, zauvijek u našim srcima, Voli Te tvoj Mostar
On kulturno propada.
Ti nekulturno propadaš
Kako je 5 mil upola manje od 21 miliona?
Oko 5 miliona eura neto (poslije poreza), odnosno 10 miliona i 400 hiljada eura bruto. 21 milion se misli na proslu bruto platu.