Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve vise ce klubova da odbija saradnju sa riolom....jeste gigant, ali ne veci od jednog Milana.
kao navijacu milana drago mi je da je saga oko donarumme zavrsena..sad milan zna na cemu je,a sto se tice raiole i ferguson je jesnom rekao da mu je jedan od omrazenijih likova u fudbalu..
U utakmici protiv Juventusa on ljubi grb Milana, zaklinje se navijacima da vjernost i sad okrece ledja klubu koji mu je dao kapitensku traku, gdje bi mogao biti poput Buffona u Juventusu, ikona kluba. Samo dokaz da pare su upropastile fudbal i sport.
de Gea u Real, Donnarumma u United.
NOVAC JE CUDO
birao je izmedju slave i love i izabrao lovu, vidjet cemo da li je pogrijesio....
nemoj me pogresno shvatiti ali Milan je bio veliki, sada je vise u sjenci Juventusa, naravno vratiti ce se, ne moze uvijek biti u sijenci ali... ako je on u istinu dobar koliko ga Milan zeli zadrzati... zar mislis da ce iz Milana u sijenci otici u Chievo ili Crotone... ne vjerujem! on moze otici samo u veci klub, a posto je Buffon pri kraju, mislim da ce prije prijeci u Juve nego igdje drugo... moja pretpostavka!
Ako ode u Real razumijem ga.Ako ode u bilo koji drugi klub govmo je.
Ovaj Riaola veći prevarant od Konakovića.
Riaola ili Konaković? :P
@ferguson Riaola zavali jednog i uzme milione, Konakovic zavali citv grad
Idi u ciganski Juventus, oni dovode takve izdajnike !
juvenuts ne dovodi sami dodju
definicija govneta
pisam ga balavog.
@2PIPUN Ma on je 99,999999% u Realu :)
@2PIPUN REALno ko bi odbio REAL, jos znajuci da REAL trazi golmana za buducnost, tako da mozes samo biti budala i ostanes u Milanu a odbijes veliki Real..