Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke, moze se to za godinu dana izgradit. Samo da ovo oko virusa prodje. Jedini klub koji nesto radi po pitanju stadiona. Eh kad bi i moja Sloboda ovako makar istok uradila jos.
@ForceIndia871919 Pa zar Tusanj nije u vlasnistvu grada ili tako nesto? Ako se ne varam ne pripada Slobodi, ili grijesim. Osim toga, nije jedini i Velez nesto radi, a i Tuzla je peije par godina dobila novu tribinu... U svakom slucaju radujem se napretku i novoj Grbavici!
Velik li si Željezničare!
Najveći
Čuj velik 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Akobogda Insallah bit ce najljepsi stadion u regiji,preko 20,000 gledalaca natkriven prava arena,cim krenu uplate za stadion idemo braco da poguramo kao i sve do sada.Mi smo Zeljini,Zeljo je nas🔵⚪🔵⚪☝️☝️☝️
sretno !
Zvukom lokomotive rodjen je velikan,danas obnovljena pruga ljepsa nego ikad,vagoni su puni svima sjecanja u glavi kada su Evropom harali sarajevski plavi!!!!!!!!!
Samo da ne puhne jači vjetar.😂😂
@5-12 Ili da ne napada malo snijega odma im se sruši tribina :D
Definitivno najdosadniji klub na svijetu, smorise vise objavama o stadionu, terenu, travi, stolicama, dozvolama.... Svaki ekser koji zakucaju, mora se objaviti, pa jeste li vi normalni, smoriste nas vise!
@Sarayevac vi nemate ni o cemu obavijestiti raju, ovo je veliki korak kao krov na istoku
Sarajevac... Ne moraš čitati ljudi rade transparetno i korak po korak kakvi smo sa parama svaki ekser je uspjeh... Nije Željo Bajern pa da digne stadion u dvije tri god i temelja... I da treće možda bi neki isto radili da imaju jebeš ga neko nema usta ni ekser zakucat stas heben život podstanara 😋😋😋😋😋
Jug je samo jedan
Bravo Željo. Čestitke Upravi i puno sreće dalje.
DOLINA ĆUPOVA U PUNOM SJAJU 💙
Što će im, neće Solak dati na tribine još sto godina
MAŠALAH!!!!!!!! MOLIM KLUB DA POKRENE AKCIJU STO PRIJE DA UPLATIMO ZA NAS JUG!!!
Odricem se pomoci Vlade KS u korist juzne tribine.
E ebiga sad eto onih kuca iznad dole u šesnest🤔
Sirotinja s Juga treba na livadu puno im je i ona mala tribinivca na jugu stadiona.
@HordezlaOtoka haj mrš na kobilju glavu pa laj keru kitarski
@HordezlaOtoka Kao prvo kupiš plac!
20.000 natkrivenih mjesta... bit ce to bombona. Jos iduce godine proslava 100 godina kluba