Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo nacionalisti.Ovo je sport.Politicke novosti su na drugoj stranici.Bravo Srbijo.
Kako igra Micic ono je nestvarno
Plavi01 Bosnje su plitke u glavi i dadose tebi tzv. Srbinu 31 like a samo 1 unlike. Ti (ne)svjesno u svome komentaru navodis kako si Srbin a nas zoves muslimanima. Sebe ne zoves pravoslavcem ali nas zoves muslimanima a ne Bosnjacima. Uz to nas upucujes psihijatru. Necu ja psihijatru Plavi01. Idi ti jer jos zivis u Jugi i drzavi SHS. Tamo mi 'muslimani' nismo mogli biti Bosnjaci zbog politike naroda kojem ti pripadas. Idi ti psihijatru i reci mu da mjesas vjeru i naciju
Mocni su nema govora.
Ja sam Srbin i ovako navijam na svim utakmicama: 1 Srbija, 2 Bosna, 3 hrvatska, 4 za svakog ko igra protiv francuske. Ne gotivim francusku u košarci.
Srbija je u finalu
Sudeći po tabeli, Serbia nije osvojila ni jedan bod za pobjedu.
Pa, nargilaši, u tekstu vam je tabela đe Serbia ima 0 bodeva.
Prvo mec se izgleda nije gledao, micic je predvodio srbiju a ne jokic, u 4/4 je izgledalo napeto skoro da je komentaror poceo plakati a onda je holandija zadnjih 5 minuta sama sebe Pobjedila losim sutevima , Srbija sutra opet igra sa ceskom pa su rotirali
Nederlanderi nisu nikakva ekipa. Ovaj score stvarno nije mjerilo.
Marhero na aparatima.
Srbija Slovenija Finale.....to ce biti za gust gledati....
Predizborne igre su krenule. Očekujemo da će sendvičari rubrike koje nemaju veze sa istima koristiti u tu svrhu.
Srbi tanki, Holanđani amaterska ekipa poveli igrace sa 3x3 da im igraju pravu kosarku. Njemci i Slovenci za sad najvise pokazali.
Pa nisu baš deklasirali, tek su pred kraj nabili razliku, ali Holanđane je išao šut do 5 minuta pred kraj što se desi jednu u 50 utakmica.
jebale vas komsije, kao 92ge, nikad zaboraviti, na oprezu biti... 💪🏻