Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidjet cemo gorane ...ako se u lukavici ,banjaluci ili negdje pojavi ono sto vrijeđ bosnjake ti ces ostavku morati podnijeti ,ako to isto ne bude sankcionisano ...mamu ti genocidasku
Trofazni genocidaš govori o pravičnosti.
Nemam ništa protiv toga da se uklone svi transparenti političke prirode, ali svi. Dosta je više treniranja sile i zakona na Bošnjacima. Dok se po Banja Luci, Mostaru, Širokom ističu najgnusniji transparenti i fašistički simboli iz ovog i Drugog svjetskog rata bez ikakvih sankcija, u Sarajevu se provodi zakon. Slijedeći transparent tipa "Nož, Žica..." treba biti popraćen odbijanjem igranja na tom terenu. Dovraga i bodovi i sve. Krajnje je vrijeme da se ukinu dvostruki aršini po kojima mi trebamo da se stidimo časne borbe za preživljavanje, dok ona strana koja je počinila najgnusniji genocid nakon 1945. može slobodno da velića aktere tog genocida. A za ovog sudiju ću samo poručiti da smo mi svi Armija RBiH i da nam takvi kao on nikada neće svojim lažnim viđenjem historije nametnuti stigmu zločina koje nika nismo činili. Hvala pripadnicima ARBiH za njihovu žrtvu u odbrani slobode koju danas uživamo u svojoj slobodnoj domovini.
Gorane pravis se pametan puno i poredis nesto sto nema nikakve veze!!!Mi smo krivi sto se takvi ,,nacionalisti,,sepure i setaju po Sarajevu i treniraju strogocu na klubovima,kao sto su Velez,Zeljo,Sarajevo,Celik,klubovi koji su za razliku od ovih-fasisticko-nacionalnih ,Tradicija,ponos,velicina...!!!!! Vrijeme je da se kaze DOSTA ovim dodikovim mesetarima.. A ni batine nisu strana rijec -kriminalci jedni.....
gdje ti vidis ovdje politiku dabogda ti djeca ne imala sta da jedu
e moj gorane nek te je stid i sram!! kad je u banja luci dignut noz zica srebrenica utakmica se igrala u istocnom sarajevu vojska rs-a utakmica se igra a u mostaru herceg bosno onda se utakmica igra dalje a u Sarajevu se digne za one koji su odbranili ovu drzavu to je nacionalizam e nek te je stid i sram !!
jeli dozvoljen transparent koji Zrinjski koristi redovno na tekmama a on glasi ''Herceg Bosno suzo moja, zemljo bez spokoja''? Ovaj mislim da nikoga ne vredja..
hahahahhahahhahahahhahahahahhahahaahahahhahahahahahahhahahahahahahhhahahahahahhahahahahahha
Ma i da su imali transparent "JA NISAM ČETNIK" ili "JA NISAM USTAŠA" opet bi se stoka uvrijedila! Trebaju u narednim kolima svi koji nisu ni Ustaše i Četnici podići transparente pa nek kazne pola lige
Ovaj Govnan je neki žešći smrad!
Pa poznato je da samo stoka i klosari idu na utakmice. Oni su najbolji materijal za manipulisanje od strane stranaka koji sire mrznju, a samim tim ucvrscuju svoje pozicije u vlasti. Probudite se, sto se mi vise mrzimo njima je draze!
Živio Josip Broz Tito !!! Živjelo bratstvo i jedninstvo naših naroda !!!
Ma svi ste vi stoka !!! Mrzite se samo zato što je neko druge vjere ili nacionalnosti !!! Mrzite jedni druge samo zato što vam vaše to stranke kažu, i pokušavate uporno prikriti jednu činjenicu, a to je da smo svi mi jedan narod !!! Mi smo svi jedan narod sa tri ili četiri vjere !!!
ako smo mi svi jedan narod, sto je srbija napala Bosnu i Hercegovinu ? ti slobodno budi taj jedan narod, ja necu. Nisam nacionalist al rat se ne zaboravlja tek tako ;)
blago nama :-(
Stoka