Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo koji je to po redu ko fol radi vjere.Benzema nakon nekih 12 g.u realu u krscanskoj zemlji i jos na kraju karijere ide tamo i kaze zato sto je muslimanska zemlja a ponudili 400m dolara pa sta si onda do sad radio u krscanskoj zemlji kome lazes
Boli arape ćošak da li si ti musliman ili nisi. Šta je muslimana na njihovim bauštelama a nikih prava
Kreten !!!! Zasto je onda igrao u Italiji i Engleskoj ??? Gade mi se ovakvi debili.. hebala ga vjera
Bil ti promjenio firmu za vecu platu?
Za vecu plaću svakako… radi vjere nikad !!!!
Ljudima je dosadno. Onda prate ove šutače lopte, mnogi se poistovjete s njima. Pa kad ovi uzmu dobre pare i navijači se obraduju, kao da su i sami uzeli lovu.
I nemoj da im ko šta kaže protiv šutača, jer se povrijede, u stanju su i pobiti se zbog Mesija i Ronalda.
Posteno
Ipak novac na prvom mjestu. Zapravo ovom izjavom je svoju vjeru ponizio iako se mislio predstaviti kao veliki vjernik
Pa pomaze ljudima sa tim novcem. Ili musliman ne bi trebao zaradjivati novac i teziti za boljim?
Ma kome se pravdaš? Svo pravo svijeta imaš da ideš gdje želiš . Kada se išlo u Kinu bilo je ok iako je BIH liga možda jača od njihove ali eto išlo se kao u Kinu jer je dobra i ima potencijala.Ovi u Ameriku što idu isto kao lafo u neku kompetetivnu ligu idu iako najbolji igrač lige godinama unazad Carlos Vela to sve govori.Messi lafo odbijao pare a zaradit će na kraju možda isto ako ne i više u Americi.Sada kad se ide u Saudiju kao ne valja.Koji ste licemjeri fuj!
Tri razloga zašto je prešao - jedan je što je muslima, a druga dva razloga su novac
Treci je sto ne zeli sjediti na klupi nego otici tamo gdje ga stvarno žele. Procitaj text