Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu ni englezi puno bolji i dajte smanjite malo
Ko je god gledao jasno je vidio da nemamo kvalitet i da smo malo jaci rang od San Marina. Pa nasi igraci ne znaju uputit kvalitetan centarsut , ne znaju lopte ustopati da im ne pobjegne lopta 2 metra , ne znaju sta ce sa loptom , samo se panicno rijesavaju lopte , ne znaju predriblat nikog . U onakvoj grupi sa Kazahstanom , Islandom , Luksemburgom i Slovackom osvojili 5. mjesto odma ispred Lihtestajna. Pa o cemu mi pricamo vise ?
Bravo Vico majstore!!! Mada nije sve do Vice naravno...
Držite se bureka ...
Kakva Država takav i sport!
Zenica,Travnik,Bugojno,Bihać...niko nema klub u Premier ligi,ko je uništio te klubove i zašto? I onda se neko čudi što je sve naopako
Kakve veze ima grad? Moderni nogomet ne trpi staru slavu. Ako nemas para ides u kantonalnu ligu kao Celik (doduse samovoljno) i to je to. Svi ste zaboravili da je FK Sarajevo grcalo u dugovima dok se investitor nije pojavio. Moze se diskutivati koliko je bilo dobra i loseg u tom periodu ali je cinjenica da ljudi imaju novac. U Zrinjski, Borac i Sarajevo se najvise ulaze i tu se vide i rezultati.
Problem je luzerstvo i pristup takav. Problem je savez koji je kao i ova drzava kriminalna, dakle kakva drzava, takva i repka. Kakvi navijaci takvi i igraci, kakav narod takva i drzava. SP 2014 to je bilo dar od Boga. Poslije 2014 mi smo u velikom padu. Tonemo brzinom svjetlosti i ne znamo kako to zaustavit. Sve je ovo po zasluzi, znaci sve sto se desava u svakoj sferi ove drzave. To sto mi i dalje zivimo u nekoj zabludi pun lazi i licemjerstvo, to je nasa krivica i najveci problem.
sve do Saveza i Mafije.Bice bolje kao 2014 kad je bio Osim Direktor.Odvesce nas Barbarez na Evropsko ili Svjetsko Prvenstvo
Krah nije !!! Novinaru samo neuspjesna godina !!!
Ne mogu da se sjetim 100% ali mislim da smo 2014. u svakom sportu imali repku na prvenstvu (rukomet, kosarka, fudbal)
Imamo vise pobijeda u zvedzama granda nego sto smo utakmica pobijedili u zadnjih 4-5 godina
Treneri su nam u rangu brace vec 40 godina. Djeca nargilasi i drogerasi. Roditelji psuju sudijama na utakmicama 8-godisnjaka. Nema nade i nema buducnosti. Mentalitet je nasa propast
Ma ima tu mnogo problema, znaci mentalitet, odgoj, kultura, ali najvise od svega fali nam posten i profesionalan rad i to bez korupcije, merhametluka, familijarenj i slicno. Mi smo majstori pricanja bajki, teferica, kafendisanja, rostilja, zaigrati kolo, sviranja harmonike i za dobro psovati i posvadjati se. Sve je ovo ogledalo drustva. Zdravstvo, sport, politika, obrazovanje. Nije nama dzaba ovako samo da znate. To sto mi imamo visoko misljenje o nama to je nas problem.
U Brazilu igraju talentirana sirotinjska djeca kao i u Argentini zato imaju rezultate dok ovdje igraju netalentovana bogataska djeca
Brazil ima 207 mil stanovnika tj 100 puta više nego nas
Milion skola fudbala i klubova a nigdje rezultata jer se rado nakaradno s djecom...clanarina fudbal je najvece zlo jer talenti se ne razvijaju vec unistavaju pricom i vrtic fudbalom po mini terenima..
U jugi svaka MZ je imala klub i stadion
U svemu smo truba!!!!!
Hrkljus kad ubace na olimpijske pa da vidis medalja moj brale