Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je konacno i ta saga zavrsena. Barcelona pravi ozbiljan tim
O cemu pricas ti covjece imaju tek nekoliko igraca preko 30 godina, vecinom su mladji igraci a i Lewa je dobar bio proteklih sezona sigurno ce i ove sezobe bit dobar. Doveli pored njega Rafinju i Kristensena koji imaju 25 godina i dosta mladih igraca s velikim potencijalom imaju
dobra ce bit barsa dobra
Propao ja ki Barcelona.
Majstori trgovine ....uzmu 50 mil.+ Bonuse za igraca koji bi na godinu bio slobodan I 35 god....... Respekt
45 mil + bonusi, realno ima Lewa jos fudbala u nogama bar 3 godine, a nije imao ni nekih povreda bog zna.
Pa opet pišite kako rentaju stadion za rekreacije jer nemaju para.
Razumijem, Lewa je odlican igrac, ali 34 godine star. Da li se isplati dati 60 miliona za njega I da bude nesto slicno kao Auba? Barcelona ufol hoce da se izvuce iz krize, oni produzavaju ugovor Dembele-u koji je vise u bolnoci nego na terenu. Bolje da su ga prodali, vratili Suareza, used ustedili kojj godinu, vratili dugove I ici uzlaznom putanjom. Kako god po meni jako los potez Barce
napucavanje godina, ja sam 88 god al nemam 34 vec 33, kad namirim par mjeseci imat cu 34
Odličan napadač za prevaliti sljedeće dvije sezone dok se ne pronađe novi. Nema u ovom momentu pravog špica u Evropi koji može dati 25+ golova u sezoni, ako izuzmemo tu neke igrače koji već imaju klubove ili su već kupljeni. U Evropi je kriza za klasičnim špicevima.
Jos da pojacaju odbranu gdje su slabi i trebali bi biti konkurentni, tim izmješan mladim nadama i sa par veterana ako se dobro uklope neće biti loši.
Mislim da se malo preracunao al hajde neka mu je sretno...
sta
dabi se posrat u kancelariu klixa da im smrad neda radit