Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš sinoć gledam utakmicu, i desi se ovaj faul De Ligta, ni pomislio nisam na povredu. Rekao bih jedan sasvim "običan" start, niti je De Ligt bio agresivan, niti je Zaniolo udaren orvorenim đonom, ništa. Šteta za njega, nadam se potpunom oporavku.
Prodje pored Pjanica kao brzi voz!!
Ovaj ne bi dodo kad bi ga streljali, bolje za romu sto se povrijedio. Hoces sve sam, ne moze sine.. I po kojem kriteriju ga zele svi klubovi.. Na kraju ce ispast ko i de ligt, tolike pare za njeg a on kardan obicni..
Treba i De Lightu zabraniti da igra sve dok se ovaj momak ne vrati na teren.
Ovo je tipican primjer glupana covjeka
Zaniolo je kvalitetan igrač, fizički jak, agresivan, uporan, tehnički solidan ali nema taj osječaj da se oslobodi lopte u pravom trenutku, proigra ili asistira. Jučer, oduzeo je loptu negdje na 32-33 m ispred svoga gola, vukao je, driblao, petljao i na kraju je na nekih 23 metra od gola Juventusa naletio na granitni zid sa 6 nogometaša, dalje se nije moglo. tih 65 m šprinta sa loptom, izbjegavanja prepreka, promjene pravca, poskoka i okreta koljeno je bilo na granici izdržljivosti.
Makar ce uzivat u milionima, za razliku od obicnih robova koji zaglave na bolovanju
Steta stvarno je dobar igrac.
Ovaj ga srusio isto Valverde Moratu. Kukavicki potezi
pa gdje ovo da prekidas idiote