Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoo je najneregularnija sezona do sada,sudije su fakticki igrale za Borac....
Ako sudija da glavom go računa se tri gola za Borac novo pravilo fudbala nogomet je zehru drugaciji
Ovo da se desava u Engleskoj ili bilo kojoj evropskoj ligi do sada bi svi bili pohapseni, dobili zatvor i dozivotnu zabranu bavljenja fudbalom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Štelilo se uvijek našim šampionima, bio to Zeljo, Zrinja, Sarajevo itd… Ali ovo ove godine za Borac šta su uradili, pa to prelazi svaki bezobrazluk.
A kad je kofer iz Žepča stigao zadnje kolo na Grbavicu tad je bilo pošteno?
Nepratim više fudbal,jer je to lakrdija.Fudbal je postao politička i kladioničarska namještaljka.Radije ću gledat umjetničko klizanje.
Ja bi prvi digao glas i sve je to ok da su se iz FC Plačke javili kada su potkradani Velez Zeljo Tuzla GOŠK itd itd nego licemjerno šutili isto tako šutili kad su oni davali poneki gol iz opsajda ili dobijali čudne penale to ovde necete pročitati.. licemjerje
Opet paljenje širokih narodnih masa za klikova pisanje komentara zarada a biti će mi zanimljivo kada dođe red kao što je dolazio da FC Plačko bude prvak i kad njima štelili da li Ce se buniti ili će licemjerno šutiti kao do sada
Ali meni su penali najjaci...toliko su ofirni da cak i igrac Borca koji padne u 16 ustaje i ne ocekuje da se svira penal,jer se bas ofirno okliznuo(posljednj primjer,penal protiv Igmana),ustaje i krene nazad a onda sudija pokazuje na penal da se cak i oni iznennade,i komentatori i gledaoci i svi...jadno Savezu jadno da ne moze jadnije...i nisu mi jasni navijaci koji ovo sve gledaju...bojkotovat pa nek mami igraju...al ljudi vole fudbal pa se necemu nadaju...
Jako korektan clanak, napokon.
Godine kad je bilo pošteno.2005 ,13.Celik 41, 14.Leotar 41,15.Borac 40, 16.Rudar Ugljevik 25. I 2007, 12.Zepce 40, 13.Orasje 39, 14.Celik 39, 15.Borac 39, 16.Radnik Bijeljina 25. Nije bilo prenosa, ali postenija liga 2005, 2007.
Dok se sve ekipe i svi navijaci ne dignu protiv ovog ovako ce nam biti godinama. Ista je stvar u politici. Nista ne valja, a svi sute
Lakrdija od države uz svedušnu potporu Trojkaša.
Sve fol neki navijači, to neki huligani, mangupi… a svi mirno gledaju ovu lakrdiju koja je iznervirala mene koji ne pratim uopšte fudbal! Manguli ste kad tteba neko dijete prebiti, polomiti itd…. A kad treba mućnuti glavom i riješiti ovaj bezobrazluk, nigdje vas! Ne kažem da treba prosipati silu, ali dobro se organizivati - to svakako!!
gori ste vi sto to pratite
Niko neće reagovati jer su svi upleteni u kriminal.FK Sloboda isto tako uz svesrdnu sudijsku pomoć ulazi u premier ligu pa kad ih budu krali ubuduće neće reagovati jer su ove sezone pristali na kriminal.
Paćeniče u svemu ovome ti se natakaruo na Slobodu. Pravi si smrad.
Šta kaže Barbarez ???
Prejeo se,ne moze sad pricati.
Bilo je ok kad se stelilo za Sarajevo Zelju i Zrinjski… sad kad nam vraćaju onda kao plačemo
Stelilo se svaka 10a utakmica ali ko bude najbolji i osvoji,ovo je svaka utakmica Borac ofirna i buduci protivnici Bkrca dolaze bez standardnih igraca itd itd.
Nijje da mi ne znamo ovo sve što je napisano,ali dobar tekst,fino skockano.