Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide na Rtrs vijest:" Borac odbio da se takmici tri sezone zbog korupcije u Uefi" Okrenut ce srbin pricu😁
Da hahahahah
Mi u Federaciji imamo problema i sve stoji ali brate ovo u RS je izgleda džungla ovaj entitet korupcija je doslovno izjela i sad lešinari još čvakaju šta je ostalo ali nije dobro sport im se izbacuje zbog dugova auuu nije dobro gdje ih je Vlast odvela
Ma ja, zbog love ce ih izbaciti (suspendovati) sve ostalo moze proci
Naravno lopovi svukose sve u ravan..unistise sport ,ekipa koja je bila respekt u bivsoj drzavi dovukli je na ivicu ponora.
pa gdje je sad taj famozni sindikat profesionalnih fudbalera i funjara Dzidić. Postojao je samo dok Čelik nisu izbacili a po direktivi Begića. Vidimo sada i ko je sindikat, i ko je Begić, i kakav je savez, i kako ostali klubovi duguju a ne izbacuje ih savez u nizu ligu. Al džaba vam sve, iz inata i prkosa ljubav je sve veća za naš klub.
Nije izbačen nego će biti izbačen ako ne sredi financije u nekom roku.
Samo se ti tješi.Ma glup si malo je reći
Ovako se to radi u Europi. Samo kod nas ima u oglasima da piše "plata redovna". To se nije pisalo na zapadu u oglase ni prije 100 godina jer se podrazumijeva. Ja radim ti plaćaš tad i tad, zakonska obaveza.
Allah dz.s kaznio zbog veličanja Genocida i njegovih izvršilaca. ......Zulmčarima se ne prašta
Klubovi iz San Marina. Malte, Lihtenštajna, Farskih Ostrva, Andore će se žaliti. Izgubiše stalnu mušteriju
Prvo su ih nalazila braca iz Srbije za dugove pa onda evropa
Vijest nije tacna nazalost. Samo novcanu kaznu su dobili.
Ali skupstina ce izglasati odluku nevazecom i onda ce oni moci igrati. Pa ja!!
sto fino dan krenu
Svi se urotili protiv nebeskog naroda
Zbog dugovanja igračima treba izbaciti borac iz premijer lige
U evropi vam nikad nije ni bilo mjesto, hvala uefa
Dodo ce ponistiti tu odluku kao i za imovinu