Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštujem ljude koji prevale put, dodju u grad, normalno se ponašaju, odu na utakmicu i bodre svoj klub. Ovi nisu došli na utakmicu nego sa namjerom da nekoga ubiju. Ološ, to nisu navijači.
Nazalost rijetki su takvi navijaci cca 80% je bagra
Drzat sve 5 godina u zatvoru pa deportovati nositelje evropski vrijednosti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odeš u Grčku i umjesto da jedeš grčku salatu heeebeš grčke žene ti ubiješ čovjeka i ideš u grčki zatvor na dužu robiju, bravo majmuni
Gadovi odvratni, neides u rat…ides na utakmicu.
Uh izazivanje opste opasnosti, nasilničko ponašanje, učestvovanje u tuči, oštećenje tuđe stvari, teške tjelesne povrede, učestvovanje u tuči sa smrtnim ishodom, saučesništvo u ubistvu, ubistvo! Minimalno 5 godina svaki. Aferim.. za koga?! Za Babu? 😆😆😆😆😆😆😆
Volio bi ovi purgeri jednog da se sretnu sa delijama recimo...
5 godina kaznit Dinamo neigranja u Evropi i rjeseno!☝️☝️☝️
Hahaha...
Hljeba i cigara, stara rimska poslovica
Navijači...
Bio je i Red Army u Atini nedavno, pa su bili civilizovani i bez ikakvog problema :)
Samo promovirajte udarnim člancima talog društva koji se bavi organiziranim kriminalom, a sami sebe zovu 'huliganima' sa lijepim imenima iz krivičnog zakonika ko manijak, robijaš, zlo...
Ma sta je reci - pa gdje je ta hrvatska kultura, je li ovo ta kultura kojoj se dice. Dobro smo mi ikako u pameti kakve su nam susjede i komsije oko nas. Ima jedan drzavljanin BIH medju ovim bjedama. Zabranit mu ulaz i nek ide u lijepe mater. Fuj gadovi !!!!
Nikakvi navijaci.
Nije svak ko Velez jbga da ih gospodski izbaci pa se moraju ovako dokazivat
Ma treba napravit policijske drzave i to je to. Ili vratiti Titovu miliciju bar kad je suzbijanje ovakvog kriminaliteta u pitanju.
Osigurali sebi all inclusive na duži period u grčkim zatvorima. Tu bagru bi osudio na zatvor minimalno 30 godina, pa ako dožive otpust, poslo bi ih plivajući nazad u otačbinu.
Vidi ti Hrvatića. Izgleda da su ovi hrabriji od pichkica iz postrojbi HVO-a.
I Partizan je bio izbacen kad su Grobari demolirari Mostar prije 10 godina treba i ove izbaciti na 2-3 godine
Grobari su tad dobili po pi*ci od RA kad su se vracali s tekme