Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Bošnjaci su toliko jadna i nesposobna sportska nacija pa to je za plakati . Haj što ih nema ni u jednom sportu na međunarodnoj sceni nego nema ih ni u domaćem sportu . Nogometom dominira Svinjski (Hrvati) , kup Radnik (Srbi) , košarka Igokea (Srbi) , rukomet Izviđač i Borac (Hrvati i Srbi) itd . To je za plakati kako im najveće klubove otresaju raznorazne vukojebine .
Kriticarrrrrr Bas Radnik dominira u kupu, nikad ga u istoriji osvojio nije do prosle godine, a ako aludiras na srpski fudbal u BiH svi su osim njega ispali iz Premijer lige
@BW1 nije govorio samo za premijer ligu bih vec za opcenito, ono olimpijske,liga prava,eu liga, svjetsko itd
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Majku li vam šokacku za onaj penal !!!
Budi sretan što nije 5-0
@ante k Al je bio onaj u prvom poluvremenu,tako da ti dođe na isto
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Ljoze :)
Moglo je bit 5-0 ko od šale...
@Rusty Svatko objektivan je to vidio
ajmo siroki jos malo uozbiljiti se i u ligi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bacio se u 16 ko u bazen ....smijesno .
Ova sloboda ce osvojiti trofej 2017 ali hidzretske godine joj kako je ova sloboda tanka joj kada dodzu na grbavicu uh
Željezničar slavio sa 2:0, tako u tekstu piše, a onda piše kako su golove dali Bogičević, Mujagić i debitant Šabanadžović, kojeg nigdje u sastavu nema! Pa, novinaru, miša mu...!
izdvojimo momenat da se nasmijemo slobodi HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sampioni hahahahhaha
Izdvojimo momenat da odamo počast nastradalom Vedranu Puljicu, kojeg su ubili navijači Širokog Brijega. Smiješ li se tome kretenčino glupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (29)