Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, evo to je prilika koja se cekala. Finale svjetskog BiH - Aruba
Optimisticno je ocekivati da bi BiH prosla grupu.
i tu bi nas mlatnula Burkina Faso
👎👎👎👎
fowler moze samo po... k...c
opet bi ispali u barazu od strasne andore
Ima li sastava?
Mi smo pokazali da ni protiv Luksemburga više ne možemo igrati relaksirano. U suštini, nije to toliko ni loša ideja, nešto kao Liga Prvaka i Evropska Liga, a nakon toga utakmica između dva osvajača.
Ljepa zamisao. Samo treba prevesti u djelo.
Jeste vi normalni? Pa kad će onda na odmor? Nije svakome do Svjetskog prvenstva.
Kakvi smo ni bi i tu neke baraze ganjali. Nas mentalitet nam je nazalost velika kocnica u svemu i tesko da ce se ru sta promijeniti i plus sto imamo unutarnje neprijatelje koji svojim destrukcijama sve dodatno pojacavaju.
Kina, Indija, Irak, Sirija, Sj.Korea, Indonezija, Vijetnam, Južna Afrika, Kenija, Kongo, Sj.Irska, Armenija, Gruzija, Izrael, Malta, Cipar, Finska, Norveška, Venecuela, Honduras, Salvador, Jamaika, Panama, Bolivija......... Teško da bi tu bilo mjesta za našu reprezentaciju? Možda kroz baraž?
Pa ovo je fenomenalan prijedlog o kojem sam i sam duze vremena razmisljao potaknut tim suludim prosirenjima ep i sp. Ne moze bit 24 i 48 ekipa. Pa bolje je onda nakon pravog ep/sp sa 16 tj 32 ekipe osigurat 'kup uefa' natjecanja na kojima bi redovno igrali zemlje kao bjelorusija, norveska, mkd, kina, indija, bolivija, sudan, grenlamd itd.
Zar nema dovoljno utakmica na tv-u? I liga nacija je skroz nepotrebno takmicenje, jos samo nam fali dodatno prvenstvo.
Tu ako bi se kvalifikovali, mogli bi i grupu proci.
Ovdje bi bilo dobro vidjeti taj stvarni kvalitet manjih lopti čuj Cape Verde ispred nas na Fifa Ranking listi
Manjih repki*
Sa našim "znanjem" i tu bi završili u baražu, doduše mašili bi Portugal
Nama bi opet malo falilo😂😂