Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad se nije desilo da utakmicu počinje 11 igrača od kojih ni jedan nije iz Sarajeva!!!
Trener je ovdje najmamji problem.
Navijaci su otjerali Varesanovica .Samo slusajte navijace i dogurat cete do druge lige.
Taj narkoman je sam sebe otjerao.
Ovaj dečko trener je najmanji problem. Realno ne zna se ko je gori, Sarajevo ili željo i ljudi nešto slave a za plakat je stanje. Veze oni momci sa fudbalom nemaju. Malo onaj garo u želji trcao ovo ostalo da te Bog sačuva, ispodprosječna ekipa iz evrope bi im 3 komada hladno dala !
Brisete mi komentar na spominjanje "u orginalnom zapisniku" debila uhljupi jedni. Jel vam to radi u direkciji marvo pitarska?
Rozman je najmanje kriv. Plate i uslove i 'kvalitet' za koji se predstavljaju igrači tu ne treba trener. Izađi na teren i pokaži karakter, dosta više priče nama nijedan trener ne valja. Ovako se završi kad se slušaju narkomani navijači
E moji pitari.....Vratite dinu selimovica.hahahaha...Trpaj......
Glavu gore!
Da ponovimo. Nema formacije, nema taktike, nema discipline, lopta sporo ide, pojedinci je vuku tamo- vamo, stoji se daleko od igraca, ne prati se igrac, nema ni trke ni borbenosti ... A kad trener kaze, "dacemo sve od sebe", a ne zna reci sta je to "sve" onda je sve jasno. A kod nas je takvih "strucnjaka" 100 od 100.
Čim tebi nije neko dijete Sarajeva kapiten na derbiju, ti nisi ni zasluzio da dobiješ tu utakmicu. Zijaniš DNK kluba zbog neki profitera
"Legenda" je toliko ofucana rijec da je bolje biti sve drugo, samo ne to.
Sretan sam sto je moj Željo sinoc pobjedio.... ali sam tuzan sto to nije bila pobjeda i derbi za titulu ... Sarajvo i Željo su pali na niske grane nazalost.... a derbi kvare i ovi narkomani i olosi sa obje strane....
Otpises najboljeg igraca i posaljes na na posudbu u Srbiju da bi ti igralj neki anonimusi pored Anicica koji je odavno za penziju.
Žvaljo je u pravu 100%.
Nemoj Senu da diraš, on je legenda za tebe ko si ti uopšte?
Truba klubovi, iskreno. Žive na staroj slavi i Jugoslavije. Nema više. Očigledno im slijedi propast.
Vrati konju glavu Alene,Alene....
Jah