Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Broj jedan u Barceloni !! a ne Mesi,, on je bio Madjioničar srednjeg reda,,
Ma i vakat mu je
Place kao d a , Samo se bruka
Jedan neprikosnoven igrac i jedan predivan covjek....uzivao sam gledajuci ga u Barceloni sa Xavijem i Messijem....najjaci trio na terenu.
Pa on je u penziji od 2018-e.
sto bi rekao Zoster.. "placeeees, p*****o placeeees.."
Na vrhuncu karijere dva sela mu nisu mogla uzeti loptu na sredini terena. Šteta što su se 2010. podijelili glasovi na njega i Xavija, pa je završio na drugom mjestu iza Messija. Trebao je dobiti zlatnu loptu.
Jest top igrac bio, al recimo jedan ZIDANE bolji od Inieste i Xavia, lik perfektan bio u svemu nego ova dvojica zajedno.
bjezi ba... 41... al kako ga zabi u finalu 2010 holandezima... 118 minut, hahahahaha...
et sad moram na yt
Kako ovi nogometasi lako zaplacu. Uvijek mi je to bilo zanimljivo