Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pohapsiti one koji su nam spremili ovo sramoćenje... Ne bi obraz oprali za sto godina
Vico Zeljković, Ivan Beus, Miloš Brkić, Dragan Soldo i Fuad Čolpa
sto volim sto kmecite, nije vam valjo savez pa ste skupa sa nekim bivsim igracima otjerali ljude 2011… nije vam valjalo da imaju 3 predsjednika. narocito dijasporci bhfanatikosi su tjerali ljude iz saveza. Evo vam sad, uzivajte pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zapamtite Fuada Čolpa uvjek se nade jedan fikret abdic
Stna ne seri
Apsolutna podrska ovoj izjavi.Srna je covjek koji poznaje situaciju u Ukrajini i zna sta govori.Ali sta cemo kada mi imamo Dodikovce ,Covicevce,ali nazalost i Dzemidzice,Colpe,Begice u FS koji pusu u istu tikvu sa njima zarad svoje fotelje i privilegija.
Dario ne seri!
Šahtar iz ?
Ja ovo ne kontam ,ubio sam se nisam spavo 4 dana i opet ne kontam
Obrati se svojim (HDZ) sunaronicima u u FS BiH, oni (HDZ Kadrovi) kao i u svemu drugom slijepo slede Dodika i njegove poslušnike.
Ko je za na ranu to je druga tema, može i o tom ali drugom prilikom. Ovde govorimo o konkretnom slučaju. Energija...uvjek ima neki Sejdo koji iz svog ličnog interesa radi što radi, stav Bošnjaka se zna a Boga mi i sad glasno čuje.
Gdje si bio Srna kada je Covic isao na proslavu republike srpske?
Ovo odgovara srbija-rusija, genocidaši- genocidaši
Otkazati utakmicu i smjeniti kompletan Nogometni Savez.
Tipican primjer kako politicari cjepaju reprezentaciju. Tako bi oni i Bosnu pocijepali. Kako god, vrijeme je za jedno veliko NE, budcnost ce pokazati svoje.
Nije Bosna ni uz Ukrainu niti uz Rusiju niti uz Srbiju niti uz Hrvatsku, mi smo uz dobro u ljudima
Bravo dečko to je stav
Ovo je Dodikova podvala…. Savez Napolje….
Protiv sam odigravanja utakmice, samo iz razloga jer se radi o političkom potezu koji vuče Milorad Dodik preko sestrića Vice Zeljkovića. Isto tako sam protiv da nam bilo ko nameće, s kim bi bilo poželjno igrati, a s kim ne. Odluke moramo da donosimo sami, autonomno bez ičijeg sufliranja sa strane, makar se radilo o Dariju Srni i Ukrajincima.
Ratko Rusija je s tebom