Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su Undertakera iskopali, pa ovaj frajer je ulazio u kožnom mantilu u ring dok je Ronaldo još meo prašinu ispred onog restorana na Madeiri.
Hahahaha 👍
udjem ja u autobus kad tamo svi pričaju o Ronaldovoj reakciji. i sofer i kondukter i reva i jedan gluhonijemi mlatara rukama.
Šta reći na reakciju starog portugalskog igrača na način podizanja pehara od strane fejk hrvača iz Amerike. A da se ne zaboravi da se sve ovo odvija u staroj nogometnoj prestolnici Saudiskoj Arabiji zemlji bez normalne trave. Suze mmi još uvijek teku od sreće.
Cirkus
Al sve u znaku "MASONA"
Mi (arapi) smo narod koje je Allah uzdigao Islamom Svaki puta kad budemo trazili ponos u necemu drugome bit cemo ponizeni
Jos da ti je nauciti pravilno pisati.
Undertaker znaci pogrebnik. Osoba koja ima firmu u bavi se pripremom i vrsenjem sahrana. Grobar je osoba koja kopa grobove
topalović iz amerike
Kako Saudijci troše pare na gluposti umjesto da budu uz Palestinu. Fujjj. Da Bog da Vas Allah kaznio !
Jesu poceli opasno skretat sa pravog puta, sa novim Kraljem. Ali nije od Islama proklinjat. Bolje reci Allah ih uputio.
Nismo ni mi ništa bolji muslimani, samo nemamo pare toliko.
Ovi saudijci dotakli dno. Dalje nema.
Ja sam odrastao uz ovo, i dan danas pratim. Uvijek je bilo sve "naštimano", ali neki likovi su veći od samog hrvanja, tako je i sa Takerom. The Rock se vratio, Cody Rhoades, CM Punk, nije kao nekad ali je i dalje dobar show.
Za Rocka ćemo vidjet šta i kako, tj. je li još u formi. Cody je trenutno najveći babyface na svijetu, a Punk je davno prekucao igricu. Nije bilo ovako interesantno godinama, pravi show.
Pojava ovog cirkusa, kojeg nazvaše kečerskim, je definitivna potvrda propasti jednog društva utemeljenog na lažima, prevarama, ubijanju i pljački, prvo domicilnih a onda i cijelog svijeta.
evo i ja kad sklopim oci nista ne vidim
Kaze meni komsinca, jes vido Ronaldovu reakciju. Po mahali glavni trač.
Prave cirkus od fudbala
Undertaker ima 58 godina