Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Andreas Brehme otvorio firmu u Bihaću i nije vic nego istina, a dobro došao legendo, ovaj kad vidi kakve ljepote imamo i kako smo ludi i dobri domaćini ovaj će ostati kod nas
Andreas Brehme, odmah provjeri tog sa svoje lijeve strane, što je kanton koštao više nego što ćeš ti zaraditi u njemu prije nego zbrišeš. Samo nemoj plakati u kantonalnoj skupštini kao on...
Da li ja ne kontam ili je ovo otvorena predaja saobracajne policije nacistickoj Njemackoj??? Stani je li mi to nemamo vise drzavu? Odnosno je li to neko uradio izdaju drzave a da nije ni klempe dobio?
DZEKO JE DAO PROTIV NIGERIJE AL SVIRASE DJUBRAAD OFFSIDE!!!! PRAVDA ZA DZEKU I REP. BIH!!!
Mladji to znaju... pucao je UVIJEK penal u lijevi donji ili desni donji ugao..tj. malu mrezicu... sigurno jedan od stubova Njemacke repke. Ima jedna prica iz Tempa.Godine 1990 Njemacka prvak svijeta..Vracao se Breme pod "dozom" sa proslave i zaustavila ga policija... slikali se s njim ..i kaznili ga za voznju pod uticajem alkohola..
Nigdje veze.
WTF kakve veze ima Savez sa firmom za provjeravanje vozackih dozvola?
Krajisnici bgm znaju sa bizMismenima
I Baljic je igrao za Real...
Mogao bih usput da provjeris i ove nase, ima tu kandidata koliko hoces.