Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu je Shearer 100%
Upravu sigurno. Dosta je bilo boljih igrača od Messija npr Salah, Lewa, Benzema pa čak i Bernardo Silva.
gleda se prethodna sezona, a ne ova trenutna koja je tek počela mentoli
Glupi su oni da to shvate, misle nagrada je za igru od septembra do decembra 2021
Navijam za Liverpool i najdraži igrač na svijetu poslije Džeke mi je Salah. Ali to što priča Shearer a vi lajkujete, nema veze s vezom. Salah je TRENUTNO najbolji igrač na svijetu, bez dileme. Ali ova nagrada je bila za prethodnu sezonu a statistike golova, asistencija, kreiranih šansi, trofeja....sve idu na Messijevu stranu. Jedini koji u tom periodu može da se mjeri s njim je Lewa. Sve ostalo je presmiješna priča. A ko mi lupi minus neka mi obrazloži zašto.
Posteniji su izbori u BiH nego ovi za zlatnu loptu.
Jasno kao dan da je Messiu jedan od uslova u "ugovoru" bio tokom prelaska u PSG zlatna lopta i još nas "natjerali" da gledamo kako mu Suarez dodjeljuje nagradu 😂Naravno da je bilo mnogo boljih igrača.
Samo zato sto je musliman i veliki vjernik
Uopće nije neki veliki vjernik.
Pa sheareru nije fifa i uefa sto je bila prije 20 -25 godina
Da je katolik bio bi u najmanju ruku drugi. Surova realnost..
Pod broj jedan, nagrada koja se dodijeli na kraju tekuce godine je nagrada za prethodnu sezonu. Dakle za period cca Septembar prosle godine do Jula tekuce godine. A drugo, i vaznije, je malo pogledati statistiku. Ne brojati samo golove, vec posjed lopte, driblinge, stvorene prilike, asistencije, zaustavljene napade, oduzete lopte itd..
@new Messi je bas izdominirao u zaustavljenim napadima i oduzetim loptama haha
Pa ljepoto, nije Messi zadnji vezni. Naravno da ce u tom segmentu biti boljih, ali malo pogledaj statistike u napadu pa mu nesto reci - https://pbs.twimg.com/media/FCLDs8WXsAQktYW?format=jpg
Za YNWA i svakog ko se razumije u fudbal iole je MO SALAH najbolji....
Messi osvojio spanski kup i bio najbolji strijelac lige, osvojio Copa America gdje je bio najbolji strijelac i asistent i to u sred Brazila. Odveo Argentinu na SP, i narod se ko fole blefira sta ovo sta ono.
To koliko je engelska liga precijenjena govori i ispadanje Totenhama i Leicestera iz lige evrope. Cak jedan West Ham gubi kuci od Dinama
To koliko je engleska liga moćna govori da drugi sastav Liverpula uništava Milan, a West ham igra sa trećom ekipom večeras. Sve ekipe iz Engleske u LŠ su prošle o čemu ti?
Engleske klubove uopšte ne interesuje evropska liga. Pored visokog tempa u Engleskoj, trebaju stavit najbolje igrače protiv Legie, Ludogoretsa, Myditilanda....?
Liverpool je imao sezonu za zaborav.
Zato sto nije osvojio niti jednu titulu sa Liverpoolom a niti mu ide tako dobro sa Egiptom.