Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva 4 njemacka kluba na pragu knock out faze, a ljudi i dalje peru da je Bundesliga farmerska liga.
@canvra Jašta je neg farmerska, aj mi nadji nekog kluba koji je standardan u ligi prvaka, mislim na završnice, osim Bayerna. Malo se probio Leipzig nekad Borusia i to je to. Farmeri su to žešći
@Filantropista izvoli isto pitanje i za englesku - gdje su Liverpool i City relevantni zadnjih godina; i italijansku - ko osim Juventusa? Naravno, pricamo o proteklih 10 godina.
Manchester se zasluzeno plasirao u Evropa ligu. Sutra mu se pridruzuje i Real
Red Bull daje krila a i odra guzove i englezima a i ovom sudiji.
Mančester samo poslan gdje i pripada. Propali ko Srbi na Kosovu.
@NONAME77 života mi, najviše me na njih podsjeca.
Leipzig je medju top 5-6 u Evropi
Ovo je isti penal kao za Juventus. Sad dolazimo u situaciju da se slucajevi koji su cist penal gledaju preko VAR-a i da se trazi mogucnost da se ne dosudi penal, a ovakve lakrdije se direktno “sviraju” bez pogovora. Ukidaj VAR, motaj kablove!
MANU nije ni zasluzio da prodje dalje i ne vadi se u zadnjem kolu protiv odlicne ekipe Leipziga nego gdje si prosuo kljucna tri boda a to je u Turskoj...
klub koji plati Wan Bisaku 80 miliona,Martiala 90 miliona,onog levata u odbrani 90 miliona,Pogbu ¸00 miliona itd ne zasluzuje nista drugo nego da propadne .
Steta za Manchester. Cestkte Leipzigu, dobri su zadnjih sezona
Ovaj Lajpcig prošlu utakmicu ubio Psg, ali izgubili. Sad zamalo sudija da ih zezne. Zaslužen prolaz
GGMU-glup gluplji MU!😎
@lale gator onda bi bilo DDMU ilitiga dede mu amidža nije završio pos'o
Pozdrav za 80 miliona funti hahahahaha
Drago mi je zbog Uniteda, samo što im sudije pomažu gotovo svaku utakmicu.
@Bhfanaticos23 Kako najmanje? Pa covjek igra sa dva defanzivna spora vezna igraca. Dva u napadu, jedan napadacki vezni...Sta on ocekuje sa tim?U subotu utakmica protiv Citya igraci iscrpljeni.Bolje da je izveo Pola-pola sastav nego citav prvi ali sta ces trener je dobar.
Sjeba Višća veliki Junajted