Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Lejla! Svaka čast!
Bravo...svjetska a nasa.
Bravo
O ovome treba pisati a ne o gov..rima poput Dodika, Čovića, Nikšića, Konakovića....
Bravo Lejla!
Djevojka zaslužuje mnogo veću pažnju
uspjesni smo samo u ne olimpijskim sportovima karate biciklizam i sl.
Realno ona je prvakinja kao što je i Salko Zildzić bio svjetski prvak u jednoj od 20 hiljada kickboxing saveza na svijetu.Pa tako imamo na Balkanu u svakom timu 5 svjetskih prvaka.Sve je to amaterski.Isto sto slavimo MUzaferiju kao da je Tina Maze,a razlika u takmicenjima kao karting i F1.
Btavo Lejla
Sve stoji. Al šta je sa olimpijskom normom. Da li nastupa ili ne. Malo sam guglao al ništa konkretno.
ovo je divlja kategorija. na OI su ozbiljne kategorije.
Lejla ima olimpijsku normu, ali si pravila tu malo drugačija i čudna. Da bi ona nastupila na olimpijadi, trebala bi još neka biciklistima iz naše zemlje da izbori olimpijsku normu, tj. da ima dobre rezultate. Ali nažalost sve ostale su debelo kvalitetom ispod Lejle.
Svaka cast Lejla!
Kraljica. Dosta više pisanja o Džeki i ostalima pretplaćenim manekenima. vrijeme je da se piše o istinskim sportskim herojima i heroinama. Lejla je trenutno uz Lanu Pudar i Elvedinu Muzaferija najveći promotorima države i to su tri najveće trenutno sportski je o vrlo države. Nema nikoga u muškoj kategoriji da im može parirati.
"sportiskinje ove države"
Svaka cast, bravo Lejla...
Aferim heroino nasa
Cura toliko podcjenjena i od drzave,medija sponzora da je to sramota a vrhunsje rezultate postize!
Nema joj premca! Pozrtvovanje, posvecenost i nevidjena upornost daju plodove. Lejla Bravo! Tri zlatne BiH cure, Lejla Njemcevic, Elvedina Muzaferija i Lana Pudar. Samo naprijed djevojke! Tako se bori za BiH.
Bih treba da se orijentiše samo na individualne sportove pošto imamo puno talenata koje treba otkriti i sa kojima treba raditi. Boks, judo, karate, plivanje, atletika, biciklizam, skijanje.... U ekipnim sportovima nećemo nikad uspjeti sve dok ne bude jedna zastava, jedna himna( sa tekstom) i jedna država. Izuzetak je sjedeća odbojka