Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al su je nastimali svaka cast, nigdje tv prenosa i blokirana na kladionici.
Jel prenosila Moja TV????'zna li iko.....
Wwin koji je glavni sponzor ove lige nije dao u ponudi ovaj mec da se odigra.Sto li hahaha
kako nije ? ja igrao na x zato sto mi smrdila kvota na city 2.60
Katastrofalna utakmica. City igra sramotno. Nisam nijednom vidio igraca da je muski potrcao duze od desetak metara. Istina da je sudjenje islo u korist Leotara ali brate ovaj City ni ne zasluzuje bolje koliko se igraci zalazu. Likovi se vuku ko telad.
pa sigurno im je i receno da se vuku tako
E ovo je vec postao cirkus.Najvise dali i najvise primili.Husic ocito igra na poraz i 4+ golova.Meca nema na tv i ni na jednoj kladionici.Budale su oni koji uopste idu na utakmice...
Savez napolje !
Kamiondžija i SDA perjanica radi sve da Sloboda ispadne iz Premijer lige BiH. Leotar da im za poluvrijeme zabije 4 komada....
i onda se pitaju zasto nece azmira u slobodu! covjek obrce pare na namjestanju utakmica! ali nije to sumnjivo nasem pravosudju!
Neznam ko vise prati ovu nasu namjestenu ligu? Ja kao navihac Sarajeva vec 2 godine niti pratim ligu niti klub pratim jel sve dok se namjesta u ovoj ligi nemam namjere da pratim... bice jos gore pred kraj sesine.
Kamiondzije Husic SDA-ova ullizica,kamiondija Mirvic-saradnik kriminalnog miljea,kamiondzija koji treba u Zelju, mrš iz fudbala!
Azmir radi sve kako bi Sloboda ispala iz lige hahahah
Ko jos prati ovo smece od lige, svaka utakmica se namjesta
E moj Mozarte i Dzemo dokle vise
AgahahahahhAhhahaa Klixe kako te nije sramota pisat ovo….Kad svi znamo na koji nacin je doslo do ovog rezultata….Isto ko sto je Drina Zvornik odigrala protiv Slobode utakmicu sezone kad se Sloboda borila za titulu i pobjedili 3:0 na punom Tusnju….
tako je ! azmir prodao utakmicu i sloboda ne uze titulu! govno je to ,lafo voli sport hahahah voli pare samo .
Kukuruz liga , sve namješteno