Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolasinac teski tenk. Kako igra, svaka cast !
Povrijedio se. Steta.
Ako Xabi okrene, onda nam se ruga 😎
Zao mi je, ali je potpuno zasluzeno. Atalanta tvrda kao orah. Takticki perfektno igraju, potpuno su neutralizovali Leverkusen. Osim toga par igraca vrlo nervozni, Palacios, Grimaldo
Leverkusena izgleda blijedo. Kao da je zalutao u finale.
To je ta utakmica na kojoj ce se okrenuti milijarde kladionice, na poluvremenu je odigrano 90% listića da će LEverkusen izjednačiti
Gotovo je Atalabta osvojila !
Ovi malo bolji od Sarajeva. Sarajevo 7 komada Leverkusen 3 🤣🤣🤣🤣🤣
Seo jak ko zemlja bio, ali evo izvede ga na poluvremenu.. vjerojatno se nije još oporavio
Vratli su se Apotekari iz tezih situacija
Mrvi ih Atalanta ko stari kruh
Kolašinac zemlja jak večeras💪
Leverkusen igra uplaseno,a Atalanta jako agresivno i sigurno.Msm da ce u nastavku Leverkusen pokazati vise. U svakom slucaju dobar fudbal i za sad Atalanta potpuno zasluzeno vodi.
Gasperini je U zadnjih desetak godina sastavio jednu od najgledljivijih ekipa. Uvijek blizu vrha, a nikad prvi. Danas bi in priustio ovaj pehar. Buona fortuna, ragazzi!
Forza Seo 👏
Odvojio bih jedan podatak.Atalanta italijanska ekipa poznati po odbrani a vodja odbrane Djimsiti-Albanac i levvi beg Kolasinac-Bosnjak.Izgleda dobra kombinacija.
kolasinac solida iskreno, volio bih da osvoji trofej