Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a u Banjaluci se redovno pojavi medvjed
seoska liga :D aut do potoka :D
Ne znaju oni da su lisice lokalci na Kromolju postali prije 10 godina.
lavovi s kromolja na nejaci rasli
olimpiski stadion by sjeverna koreja
Pobjegla iz Pijonirske
Pionirske bez j
A ti iz skole
To je FGR.
To je Vučko iz 1984 još uvijek nije otišao sa grbavice.
SarajLija
Lisice nisu stvarne, ovo je napredna tehnologija koju Mirva krišom razvija ispod sjevera za potrebe izviđanja xD
Aktobe jarabi
Šta li tek noću gmiže po stadionu..
lisica ovako duboko u gradu u kojem to nije cest slucaj je 90% posljedica rabiesa, neizlijecive bolesti koja je jedino u bosni zabiljezena u zadnjih 5 godina (sto se evrope tice) ili nadam se 10% velike zedji gladi zbog koje zivotinja biva prinudjena da sidje. izuzetak je london i slicni gradovi gdje su lisice naviknute i redovni gosti jer su im istrijebili sume.
Rabies je izleciva ( virus ) ako te zivotinja divlja ujede ogrebe mora se primiti hitno vakcine protiv virus rabies... ako nisi primio vakcine a dobijes siptome kao sto je strah od vode to je 100% smrt... zivim u USA I ovdje godisnje umre oko 5 do 10 osoba od Rabies..
Ovo je spijun, robot pogonjen vjestackom inteligencijom - snima trening. Tehnologija 23. Stoljeca u BiH pa vi vidite s kim imate posla.
Prelijepa lisica, prelijep video
to je mirviceva skaut lisica
Lavorske životinje!! ne zna čovjek bi li njih u Pionirsku ili iz Pionirske zivotinje u lavor?!
Zamisli kakva nam je vlast da se kroz tako gusto naseljen prostor seta Lisica