Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kranom te ne mogu iscupat kolko si propao u Barceloni moj Pjanke..
Nisu ga platili ništa, nego dali onog Brazilca i dobili 10 miliona od Juventusa.
Pjanic bi bio idealna zamjena za thiaga u Bayernu..
60 miliona za 4 godine, nebi me puškom otjerali, sjedi Mire i navijaj, svakako imas vrhunsku karijeru
Sace koeman papa, pa ce bit nova prilika. Ne daj se Pjanke!
Nije on kalibar za Barcu. Moraš biti najveća klasa da bio ostavio trag u takvom klubu. Pjanić to nije. Čovjek bježi od lopte svaki put kad dobije priliku da igra. Alibi igrač. Kad dobije loptu samo doda do prvog slobodnog igrača. Nikakva vizija u igri, dribling, lucidnost. Pjanić je mrtvo puvalo. Taman da pojača FK Sarajevo.
Ureče ga Šerif Konjević
pjanke ti si jedan maneken to je realnost dobro su ti i to dali da odigras,libo te racku nek si pare uzeo...
Gostujući u nekoj emisiji, Prosinečki je na veoma iskren način opisao kakav je to specifičan pritisak igrati za Real ili Barcelonu. Tamo je otišao kao službeno najbolji mladi igrač Svijeta, i počeo se ozljeđivati, sitne ozljede, ali stalno nešto. Kaže odem na posudbu sve štima, vratim se opet ozljeda, liječnici utvrde da je sve zbog pritiska. E sad zamisli u kakvu najveću klasu recimo spada osovina Reala (Ramos-Modrić-Benzema) koja se ne mijenja 10 godina i nakon 5 trenera.
Ljudi sa platama od 400 maraka brinu za Pjanica sjedili na klupi ili ne... 🤦‍♂️
Kad je preso u Barcelonu ja napiso da ce propast i na klupi sjedit dobio ovdje 100 minusa sta ces 😁
Šuplja, bila je razmjena igrača. Mogu ga prodati i za manji iznos, ali da je keš....tada će Barca i zaraditi.
Bolje da si ostao tamo gdje si i bio