Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije stigao do lopte, ispucao je i naravno nije je mogao zaustavit...ko ne razumije fudbal, tako jednostavan, ne moze ni fiziku...prekrsaj jest, crveni ne, nije bilo nikakve namjere
Visoko podignuta noga i otvoren dzon u koljeno nije crveni? Nebitno jesi li dosao prvi do lopte. Do lopte se ne dolazi otvorenim dzonom.
kada igrac odigra rukom u 16 metara nenamjerno opet je penal. Dakle nije namjerno ali je ipak penal. tako i ovo, nije bilo namjere medjutim intenzitet udarca je prevelik. zasluzen crveni karton
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
trebao ga je jos sutnut dok je lezao pa da fakat zasluzi crveni karton
Ko zna Livija , zna da ne bi nikad nusta slicno uradio.Bio je na looti prvi i po govoru tjela se vidi da nikakve namjere nije bilo. Znaci , najbolje da se sklonio s puta i pustio gol! Odlicna tekma . Kad se vrate Kova , Majer, Juranivic i Stanisic , bice top! Mladi su izborili baraz takoder!
Presmiješno. Ovaj momak je divna osoba, i uvjek prizemljen. By the way, Hrvati su bili razbili Poljsku. Igraju momci nevjerovatno. Da hoće Vice krepati!!!!!!!!
@epilepticus cucurela je na EP odigrao nenamjerno rukom i nije bio penal...drugo je sto ja mislim da je trebao bit penal...dakle teza ti pada u vodu...
Ovaj Lewandowski ima toliko godina , a jos pameti nije dosao . Gdje ces ? Cuvaj se sine , pri kraju si karijere . Ide na Djon , po meni nenamjerni . Ispucava covjek loptu , gdje ces ?
Cini se da je stopalo namjerno postavljeno u polozaj ( đon u cjevanicu) da povrijedi protivnika u trenutku spustanja noge prema tlu a nakon ispucane lopte.
ovo nije crveni karton. stigao je prije do lopte ispucao a levandovski naletio na njega i uletio mu u putanju.
Ocito da nije bilo namjere jer je bio skoncentrisan samo na ispucavanje lopte.
Joe Didulica likes this
Namjerno ga udario, treba ga istjerat iz fudbala
h e b a .. mu m a t e r nikakve namjere. prije njega izbio loptu i to debelo prije. cista simulacija. trebao je zgoljavi dobiti zuti karton
Jučer gledam i ne vjerujem, sad čitam i ne vjerujem
A hrvati se cude zasti crveni, ovakvi startovi su za zatvora.
Jasno nam je da ne'aš pojma o nogometu.