Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi bi se naljutili jer ih nisu odmah zvali, a on se zahvaljuje Julianu i njegovom timu. To je razlika. Mentalitet.
A bolji je od vecine
Odmorio se coek pa zabija. Sta ima tu bit cudno?
Volio bih da Nijemci postanu prvaci.Definitivno najjaca nacija i najbolji ljudi na svijetu.Nacija , koja je (za razliku od nekih koji se time ponose), priznala i izvinula se za zlocine nekih sunarodnika i u cijoj reprezentaciji danas igraju pripadnici svih rasa i religija, igracii razlicitog porijekla.To moze samo Njemacka, proklinjem dan kada sam odlucio vratiti se u Bosnu iz koje sam otisao tesko ranjen, ziveci u zabludi da mozemo biti normalna zemlja.
Luda prica?!?! Pa to mu je "posao". Kao i svima nama kad se vratrio na posao s godinjeg odmora.
Pa odmorio se covjek,sta je tu cudno,sigurno nije radio stolariju pred Bajram.
Bravo Emre tako se igra za reprezentaciju,zahvalno i bez kalkulacija.
Pa nije bio na bausteli ...
Emre jagermaister
Emre Can pravo njemacko ime
Emre Can je odrastao u Franfurtu i prava je igraina.Dok je bio mladji,u Bundesligi (npr.Leverkusen),igrao je vie naprijed.Mislim odraditi jedan Training sa reprezentacijom i sino zabiti prelijep gol govori sve o kakvom igrau se radi.
pa kakve veze ime ima. covjek je gradjanin njemacke i rodjen je tamo. Dobar igrac, dobar nacin razmiljsanja sto svabe cijene i dalje sve je nebitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)