Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik i Orban na aparatima.
Dodik ce sutra rec da su ovo bosnjaci natjerali madjare i da su placenici SDA
Koliko je Messi iz Amerike dao golova, nisam gledo nisam stigo , bio u Puracicu na vaseru. Sta je s malim Messijem jel razbio madjare ha ha ha
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mozes misliti kakav moras biti kada te niko, ali bas niko od komsija ne voli...
Koliko je Messi iz Amerike dao golova, nisam gledo nisam stigo , bio u Puracicu na vaseru. Sta je s malim Messijem jel razbio madjare , a jeste ga i dizali u nebesa, pa to ni argentinci nisu radili posle prvog dobrog driblinga ha ha ha
pa moras biti nebeski narod
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bravo!!!! Drugi put jače!
da ovska pala mladez. cuj
Postalo je standardno da se najveće žrtve u istoriji ba prvi odazivaju na pozive na nasilje i linčovanje.
Oni su kontali zbog Vice da smo Srbi
hahaha sta Ce Orban i Dodo naovo reci
Znam da Madjari ne vole Srbe, ali zasto BHF pljesce kada Srbi igraju za nasu reprezentaciju? Vrijeme je da kazemo zbogom Zenici i vratimo reprezentaciju u glavni grad.
Upotpunosti nepotrebno ponasanje. Sramota.
fuj..
Nisu to bh. navijaci to su pojedinci 0vce i sramotno ponasanje, tacno da te bude bIam umjesto njih. Da te neko navuce i ti ponavljas koliko moras biti nisk0inteIigentan, gdje je tu Srb.ya da ih uopste spominjes. Treba kazniti za primjer.
A ovo je skandiranje protiv Srbije, fino za pozdraviti nema šta.
Atmosfera na stadionu mrtva, pogotovo kad primimo go i kad treba podrzat ekipu. Fudbalski nepismena publika, da ne kazem *eljacka. Samo se nesto zvizdi, vristi, nigdje veze.
Zato sto dolaze da bi snimali kacili na drustvene mreze i slikali se, a vidimo na kraju kako su ih navukli da ponavljaju za Madjarima dobro si napisao *eljacka. Takvi se prvi guraju uvijek.
WTF
Ovo su glasači Denisa Bećirevića Rumenog
Fer i korektno na tribinama? Sa ovakvim povicima? Svaka častda li pročitate šta ste napisali? E miša mu
Smijesno i zalosno. Nadam se da ce nas neka organizacija kazniti. Mi u drzavi sa 40% Srba skandiramo ovo za Srbina ili sto vec. Nedopustivo. Pola repke nam Srbi. A i Srbi ce valjda skontat da smo glupi pa nam nece uzet za ozb. Mi sa Srbima treba da se mirimo i druzimo a ne ovako. Nisu nam sad Srbi za vratom. To su nase Komsije.
Isto mislim, nidje veze skandirat ovo a 30% stanovnistva se izjasnjavaju kao Srbi. Jel ovo i za Bogica Bogicevica isto ovako misle? Sramota, ovo govorim kao bosnjak!