Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko napaćen narod koji i ovakav članak koristi da bi se prepucavao na nacionalnoj osnovi, čak iako nemaju vezu ni sa Turcima ni sa Mađarima. Tačno ovi neki ovdje trebaju dobro razmisliti o svom životu i svrhi svog postojanja.
degeni
@WinstonSmith Extra komentar, živ bio
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Madjari
@204TeslickaBrigada Sta je Mujo dao bi ti guze za nasu putovnicu da mozes ali zao mi je Hamza morat ces da trunes u BiH!
@DiA Madjari su taslacili turke uvjek.
Osmanlije su okupirale Bosnu? Da ili ne?
@Tuzlasarajevom16 ne samo bosnu nego veci dio svijeta samo sto ovi ostali ne biju bitke iz proslosti nego idu naprijed jedino kod nas jos uvjek se spremamo za kosovo .
Što ga otrese, ja mislio on turčin, kad ono dedo mu turčin bio a on mađar sad! :D
Slaba vala Turska ko i Srbija ☹️
Svaka čast… majstorski!
bravo Mađarska. bolja ekipa je pobjedila.
Mađari ima sigurno 5 godina, sustavno ulažu u nogomet, a rezultati se već vide. Imat će i zagrebački Dinamo težak posao.
Baš sam se pitao zašto se sinoć nije slavilo na ulicama...🤔
Nismo mi debili kao neki pa da slavimo uspjehe drugih država. Poz
Nema veze . Zato će mala turska danas od talijana da izgubi.
Uuuuuuuu jbt..Ko iz snajpera
A nek su Turci izgubili, pa makar i od Mađara!
Koga zanima sto je Turska izgubila...????to je jedna trecerazredna ekipa...tako da to nije vijest..vijest je kad ove reprezentacije kao npr.njemacka,englisch,hrvatska izgube e to je vijest vec...
Mađari se dižu
@gooUser1554208379 @ u mene i ne spada
Kad sam vidio da su među migrantima ovdje i državljani Turske, onda se zapitam kako to kad ovi ovdje hvale Erdogana
Turci nikad nisu bili talentirani za sport kao ni njihova braca iz BiH koju su silovali pljackali i unistavali 500 godina
A vama oni sto mrze sve katolicko. Tursku sam volioo zbog Ataturka a mrzim zbog Erdogana kojii je unazadio. Cim on ne moze potplatit svi im klubovi i reprezentacija gubi po Europi
@gooUser1599081167 moraš biti bolestan da ovo napišeš ovo što ti napisa. Pojačaj terapiju, najmanje duplo za početak
PRIKAŽI ODGOVORE (3)