Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igracina.
Nož, žica, opet dvica :)
Navijac Sarajeva sam,ali ovo je najljepsi pogodak ikada u nasoj ligi.
hordas sam al ovaj stilic je najbolji igrac lige bez premca ,,,kapa dole momak
Varupa je na Piroti Želji zabio najljepši go' po meni... Osim reko: "Igrali smo dobro, a onda nam je Varupa zabio go' sa 150 metara" A ovaj sigurno da ulazi u jedan od naljepših, a i čovjek igra vrhunski nogomet.
zar nije? :D https://www.youtube.com/watch?v=9Yogk2V_vlE
Najbolji igrac koji je ikad igrao u ligi
Čajnoslu.
u stilu velikog Lea Messia!!
Centarsut u pokusaju.
@bug1234 Hahahahaha 😂😂😂😂😂
Daj ljudine provaljujte se ,kakva magija.Čovjek centrirao i lopta mu "prešla"preko noge.Čuj magija e svašta ,fudbalske analfabete.
@gooUser1552840539 pa je li i ona u Tz preko noge prešla. Uprati malo ovog igrača pa ćeš vidjeti šta je magija za BH prilike. Lp
@gooUser1552840539, pogledaj kako je prije udarca pogledao gdje se k'o nalazi i nema šanse da je pokušao centrirati jer nije bilo nikog ni blizu.
Zna cojk
A sto ovaj momak ne igra u reprezentaciji?
Kako Stila dade onaj gol..i baklje im se pogasise hahaha
Jedan na jedan ko Karim Benzema!
treba ih poslat da igraju samo rslig, gdje ce oni sa zeljom
U historiji bh. nogometa ?
Ma nije on za naših terena.